Tümdef
Duyurular

28.12.2010 Salı günü saat:16.00’da Üniversite Hastaneleri Ödeme Sorunları Çalıştayı düzenlenecektir.

22 Aralık 2010

Değerli üyelerimiz,

11 Kasım 2010 tarih ve 27756 sayılı Resmi Gazetede “Devlete ait Üniversitelere Bağlı Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Birimlerinin Döner Sermaye Bütçelerine Yapılacak Yardımlara İlişkin” 2010/987 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı 23.07.2010 tarih ve 6009 sayılı kanun gereği yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Anılan 6009 sayılı kanunun geçici 9. Maddesi gereği yardım kriteri olarak belirlenen Borç/Gelir oranı %20’nin üzerinde olan Üniversitelere Protokol imzalanarak yürürlüğe giren kanun gereğince yardım miktarlarının ödendiği tespit edilmiştir.

Protokol imzalayarak söz konusu yardımdan yararlanan Üniversite yönetimlerinin keyfi uygulamalarını araştıran, Tümdef (Federasyon) Üniversite İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sn. M.S ani ÖĞÜCÜ’ NÜN hazırlamış olduğu rapor ektedir.

Sektörümüzde faaliyet gösteren meslektaşlarımızın, Üniversite hastanelerinin ödemeleri konusunda yaşadıkları sorun ve şikâyetlerin giderilmesine yönelik katkılarda bulunmak ve oluşturulacak raporun dernek stratejisi şeklinde kabul edilerek ilgili kurumlara iletilmesine yönelik dernek merkezinde 28.12.2010 Salı günü saat:16.00’da Üniversite Hastaneleri Ödeme Sorunları Çalıştayı düzenlenecektir.Çalıştay katılmak isteyen üyelerimizin veya yetkili personelinin katılım teyitlerini ivedilikle yaptırmaları gerekmektedir. Bu çalıştay sonucunda oluşturulacak rapora katkı sağlayabilecek, konusuna vakıf ve temsil kabiliyeti yüksek personellerini yönlendirmelerini tüm üyelerimizden özellikle rica ederiz.

Saygılarımızla Massiad Genel SekreterliğiKayıt Bilgileri;

Mail; [email protected]. tr

Telefon: 0212 356 96 90 / 91Tumdef(Federasyon) hazırladığı raporu okumak için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ