Tümdef
Duyurular

ANKETİ DOLDURMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİZ. // Tıbbi Cihaz Sektör Raporu Değerlendirme Anketi

07 Eylül 2021

Değerli Üyemiz,

Sektörümüzün büyüklüğü, ürettiği katma değer, ithalat ve ihracat potansiyeli hakkında somut veriye dayalı “Tıbbi Cihaz Sektör Raporu” hazırlanması çalışmaları kapsamında Türkiye Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası (SEİS) ve Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu (TÜMDEF) öncülüğünde Deloitte Danışmanlık A.Ş. ile birlikte bir online anket çalışması planlanmıştır.

Anket sonuçları Deloitte Danışmanlık A.Ş. tarafından anonim olarak değerlendirilecektir. Anket sonuçları sektör verisi olarak raporlanacaktır. Bu bilgiler ışığında, rapora girdi oluşturacak anket verilerinin tam ve doğru olması büyük önem arz etmektedir. Konu ile ilgili KVKK Aydınlatma Metni’ne anket başlangıcında ulaşabilirsiniz.

Siz değerli sektör mensuplarımızın vereceği yanıtlar ile Türkiye tıbbi cihaz sektörünün sağlık endüstrisi içerisindeki yeri, genel yapısı, mevcut sorunları, iyileştirme alanları gibi çeşitli konu başlıklarının yanında sektörümüzün sivil toplum kuruluşu yapılanmasına yönelik içgörü elde etmeyi hedeflemekteyiz.

Bu nedenle vereceğiniz yanıtların bizler için çok önemli olduğunu belirterek, anketi doldurmak için ayıracağınız zaman ve gösterdiğiniz özen için teşekkür ederiz.

Anket Linki: https://survey.alchemer.com/s3/6511756/Tibbi-Cihaz-Sektor-Raporu-Degerlendirme-Anketi

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ