Tümdef
Duyurular

BİYEP Proje (Biyomedikalde Yeni Ufuklar Projesi) Faaliyetleri Hakkında

02 Ağustos 2021

Değerli Üyemiz;

Ankara Kalkınma Ajansı “İleri Teknolojili Ürün Ticarileştirme ve İleri Teknoloji Alanında Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi” Mali Destek Programı kapsamında “Şehit Mehmet Karakaşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” başvuru sahipliğinde ve OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, OSTİM Teknik Üniversitesi ortaklığı, Ostim Medikal Sanayi Kümelenmesi Derneği ve Türkiye Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası (SEİS) iştiraki ile Biyomedikalde Yeni Ufuklar Projesi kapsamında “Biyomedikal Cihazlar Odağında Mikrodenetleyiciler ve Gömülü Sistem Kursu” gerçekleştirilecektir.

Biyomedikal cihaz teknolojileri alanında teknik öğretmenlere, sektör teknik çalışanlarına, son sınıf üniversite öğrencilerine ve alan mezunlarına yönelik teknik uygulamalı eğitimler aşağıda belirtilen tarihlerde 2 grup olarak gerçekleştirilecektir. Eğitimler için teknik yeterlikler linklerde yer alan pdf dosyalarında mevcuttur. Yüz yüze ve atölyede mevcut donanımlarla uygulamalı olarak gerçekleştirilecek eğitimler, uygulamada oldukça tecrübeli eğitmenlerce gerçekleştirilecektir. Katılımcı sayısının sınırlı olduğu eğitimlere, başvurular başvuru sırasına göre önceliklendirilecektir.

Eğitimler oldukça değerli olup, kurumunuzda görevli olan meslek mensuplarının, bu eğitimleri almaları, önemli fırsat olarak değerlendirilmelidir.

Eğitimler Hakkında Bilgi Almak ve Başvuru yapabilmek için;

https://docs.google.com/forms/d/1ImmQwnwf5RPO-g3hg8rRI8ZMXdAsB7zqYKVyCwhfZNs/edit?ts=6102bc76 linkini ziyaret edebilirsiniz

Birinci Grup için 3 seviye eğitim:

1. seviye 31 Ağustos-4 Eylül 2021 (40 saat)

2. seviye 6 Eylül- 10 Eylül 2021 (40 saat)

3. seviye 13 Eylül- 17 Eylül 2021 (40 saat)

İkinci grup için aynı eğitimler:

1. seviye 27 Eylül- 1 Ekim 2021

2. seviye 4 Ekim -8 Ekim 2021

3. seviye 11 Ekim- 15 Ekim 2021

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ