Tümdef
Duyurular

Bizim Hesap / Web Tabanlı Muhasebe Takip Sistemi

10 Aralık 2018
Değerli üyemiz,

Bizim Hesap Bilgi Sistemleri San. Tic. A.Ş. bir şirketin web veya mobil cihazlarla, tüm ticari işlerini takip edebileceği bulut tabanlı bir ön muhasebe programı geliştirmiştir.

Defterleri unutun, karışık programları boş verin, pahalı uygulamalara boşuna para ödemeyin sloganıyla yolan çıkan ‘’Bizim Hesap’’ ile ön muhasebenizi internete taşıyın. Güvenli ve kolay yoldan şirketinizin gelirlerini-giderlerini takip edin, e-fatura kesin, stok yönetimi yapın. Hem de ister cepten, ister bilgisayarda takip edin.

‘’Bizim Hesap’’ programı ile ilgili bilgilendirme sunumu ekte gönderilmektedir.

Bu hizmeti alacak üyelerimize Bizim Hesap Bilgi Sistemleri San. Tic. A.Ş. tarafından aşağıdaki avantajları sunmaktadır.

-Massiad üyesine "Yıllık Üyelik Paketi" 326,90 TL (KDV dahil)’dir

-Massiad üyesine 3 ay süreli ilave bedelsiz kullanım hakkı verilecektir. Bu hak başlangıçta da kullanılabilecektir. (Massiad üyesi programı 3 ay süreyle bedelsiz kullanılabilecek ve 3 aylık süre sonunda memnun kalır ve talep ederse yıllık üyelik paketini satın alacaktır.)

-Ayrıca, 3 aylık bedelsiz dönem sonunda "Yıllık Üyelik Paketini" satın alan ve uygulama içerisinde yer alan "Opet"'ten indirimli yakıt alımı için başvuran Massiad üyesine ilave 9 ay daha bedelsiz süre tanınacak ve toplamda 12 ay bedelsiz kullanım süresi tahsis edilmiş olacaktır.

Bu işlemler için Massiad üyesine, başlangıçta özel promosyon kodları verilecek ve üyelik girişleri bu şekilde yapılarak 3 ay bedelsiz dönem başlatılacaktır.

Tüm bu kolaylıklardan faydalanmak isteyen üyemizin [email protected] adresine talepte bulunmasıdurumunda ‘’Massiad Üyesidir’’ bilgilendirmesi Bizim Hesap Bilgi Sistemleri San. Tic. A.Ş. ne yapılacaktır.

Daha detaylı bilgi için Sn. Gazi Şeyhoğlu ile iletişime geçebilirsiniz.

Gazi Şeyhoğlu
Bizim Hesap Bilgi Sistemleri San. Tic. A.Ş.
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. And Ofis Sit.
No.8-10 D/5 Ataşehir – İstanbul

M:(0542) 783 92 45
T: (0216) 706 06 60
E: [email protected]
E: [email protected]
W: www.bizimhesap.com

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır)


Tolga ORUÇOĞLU
Genel Sekreter Sunum için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ