Tümdef
Duyurular

BU FIRSAT KAÇMAZ. Sektörün Nabzını Tutan Medikal NEWS Dergisine Massiad Üyelerine Özel Fiyat İle Reklamınızı Verebilirsiniz.

02 Nisan 2019

Değerli Üyemiz,

Çözüm ortağımız, 23 yıllık sektör tecrübesine sahip Yusuf Kürkçüoğlu ve Hüseyin Güngör Aytan’ın sahibi oldukları Medikal NEWS dergisi, alınanda lider bir dergidir.

Her ay 4.000 adetlik baskısıyla, sürekli yenilenen adresleriyle “doğru kitle”ye ulaşan Medikal NEWS, Sağlık Bakanlığı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlikleri, İl Sağlık Müdürlükleri, Halk Sağlığı Müdürlükleri, Devlet Hastanesi Yöneticileri, Devlet Hastanesi Başhekimleri, Devlet Hastanesi Başhemşireleri, Devlet Hastanesi Satın Alma Müdürlükleri, Eğitim ve Araştırma Hastaneleri, Üniversite Hastaneleri, Özel Hastane Yöneticileri ve Satın Alma Müdürleri, Şehir Hastaneleri Proje Firmaları, Tıbbi cihaz firmaları ve Tıp Dernekleri’ne ücretsiz olarak imza karşılığı göndermektedir.

Sağlık Bakanı Medikal NEWS okuyor.

Geniş bir dağıtım ağına sahip olan çözüm ortağımız Medikal NEWS dergisinde yayınlayacak reklam ücreti MASSİAD üyelerine özel 1.200 TL + KDV’dir.

İlaç-eczacılık sektörüne yönelik ürünleri olan firmalarımız da aynı gurubun diğer dergisi olan OTC News’e de aynı şartlarda reklam verebilecektir.

Reklam verenlere dergide ve derginin sosyal medya hesaplarında haber desteği de verilecektir.

Reklam vermek isteyen üyelerimiz [email protected] adresine mail gönderebilir veya Hüseyin Güngör Aytan beye (0532-422 53 60) ulaşabilir.

www.medikalnews.com

www.otcnews.com.tr

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel SekreterSağlık Bakanı da Medikal NEWS okuyor.
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ