Tümdef
Duyurular

Çözüm Ortağımız SKY TAŞIMACILIK LOJİSTİK - Üyelerimize Özel Fiyatlar ile Tıbbi ve Medikal Taşımacılığı Hizmeti

22 Temmuz 2024

Değerli Üyemiz,

Tıbbi ve Medikal Taşımacılığı Hizmeti kapsamında  Sky Taşımacılık Lojistik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi ile üyelerimize indirimli, özel fiyat çalışmasının yapılacağı çözüm ortaklığı  sözleşmesi imzalanmıştır.

Medikal taşımacılık alanında inovatif ve yenilikçi çözüm ortağımız.SKYLOJİSTİK, Medikal ve Tıbbı Taşımacılık alanında uzmanlaşmış, ARGE çalışmaları ile medikal sektörünün ihtiyacı olan tüm taşımacılık sorunlarına esnek çözümler getirme konusunda kendisini sektöre adamış bir firmadır.

Sadece taşımacılık ya da nakliye firması değil, taşıma tarzı ve müşteriye sunmuş oldukları çözümlerle klişeleşmiş taşımacılık ve lojistik anlayışından çok uzakta; yenilikçi, inovatif, araştırmacı, gözlemci ve çözüm odaklı bir taşımacılık ve lojistik frimasıdır. Lojistik önerileri ile müşterilerine yardımcı oldukları gibi, hangi yükün hangi şartlarda taşınması ya da depolanması gerektiği ile ilgili müşterilerie danışmanlık hizmeti de sunmaktadır.

Tüm hizmetleir için wen sitesine Tıklayınız

Lojistik hizmetlerinden Massiad üyelerine özel indirimli fiyat çalışmasından yararlanmak isteyen üyemiz, taleplerini derneğimize iletmesi durumunda kendilerine verilecek olan ''Massiad Üyesidir'' yazısı ile aşağıdaki iletişim bilgilerinden Sky Taşımacılık Lojistik  Sevtap Atabey hanım ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Massiad üyeleri ile Sky Taşımacılık Lojistik  arasında yapacak hizmet sözleşmeleri sadece tarafları bağlayacak olup Massiad ve Massiad İktisadi İşletmesinin bu sözleşmeler nedeniyle bir sorumluluğu yoktur.

Sevtap ATABEY

C: 0541 492 29 08

T: 0216 642 03 04

[email protected]

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

 

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ