Tümdef
Duyurular

Devlete Ait Üniversitelerin Diş Hekimliği Fak. ile Bağlı Sağlık Uyg. ve Araş. Merkezi Birimleri Döner Sermaye İşletmelerinin Ödenmemiş İlaç ve Tıbbi Malzeme Alımlarına İlişkin Borçlarına Uygulanacak İskonto Oranları Hk.

07 Şubat 2019

Değerli Üyemiz;

07.02.2019 tarih 30679 sayılı Resmi Gazete’de “Devlete Ait Üniversitelerin Diş Hekimliği Fakülteleri ile Diş Hekimliği Fakültelerine Bağlı Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Birimleri Döner Sermaye İşletmelerinin Ödenmemiş İlaç ve Tıbbi Malzeme Alımlarına İlişkin Borçlarına Uygulanacak İskonto Oranları Hakkında Karar (Karar Sayısı 713)” yayınlanmış olup ekte gönderilmektedir.

Daha önce Sirküler_1914 ile tarafınıza duyurulan 18.01.2019 tarih ve 30659 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan ‘’ Resmi Gazete’de Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’’(Kanun No:7161) bilgi amaçlı ekte tekrar gönderilmektedir.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek:

1-İlgili Kanun İçin Tıklayınız

2-İlgili Karar İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ