Tümdef
Duyurular

Expomed Eurasia 2022 Fuarında (17-18-19 Mart 2022 ) Buluşmak Üzere

28 Şubat 2022

Değerli Üyemiz,

Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin yerli ve yabancı alıcılarla buluştuğu, sağlık alanındaki en yeni trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği, Avrasya'nın lider ve vazgeçilmez ihtisas fuarı Expomed Eurasia, Türkiye'deki medikal sektörü dünyanın geri kalanı ile 28 senedir başarılı bir şekilde bir araya getiriyor. 17-19 Mart 2022 tarihlerinde Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuara 400’den fazla yerli ve yabancı medikal firma katılım gösterecek ve fuar, binlerce sektör profesyoneli tarafından ziyaret edilecek.

Artık basılı davetiye uygulaması bulunmadığından Fuarı ziyaret etmek için aşağıdaki linklerden e-davetiye alarak fuarı ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.

https://expomedistanbul.com/e-bilet

Promo film: https://www.youtube.com/watch?v=yJNv25-PhZQ&t=42s

Online davetiye filmi: https://www.youtube.com/watch?v=up9t51-FHv8

Detaylı bilgi için www.expomedistanbul.com

Sizi medikal ve sağlık alanında yeni iş fırsatları için Expomed Eurasia 2022 Fuarı’na davet ediyoruz. Massiad olarak federasyonumuz TÜMDEF’in standında olacağız.

Sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

Fuarda görüşmek dileğiyle.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ