Tümdef
Duyurular

Expomed Fuarı ‘’İnovasyon Alanı’’ (19-21 Mart 2020)

02 Mart 2020

Değerli Üyemiz;

19-21 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Expomed Fuarında, derneğimiz ve İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi (İSEK) destekleri ile geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Sağlık teknolojilerinde en yenilikçi fikirlerin/firmaların/ürünlerin buluşma noktası olmuş olan “İnovasyon Alanı” (3. Holde) bu sene daha da gelişerek gerçekleşecek.

Expomed 2020 İnovasyon Alanında;

• Sağlıklı yaşam ve mobil teknolojilerinde 5G’nin kullanımı, evde sağlık alanında dijital çözümler, rehabilitasyon teknolojisinde robotlar gibi heyecan verici projeler özel demo alanlarında sektöre tanıtılacak.

• Sağlık alanında hızla gelişen teknolojik konular, ulusal ve uluslararası uzman konuşmacılar tarafından işlenecek. Bu konular arasında nöroprotezler ve sinir mühendisliği, sağlıklı yaşam ve kronik hastalık takip teknolojileri, giyilebilir sağlık takip cihazları, sağlıkta yapay zeka uygulamaları gibi en güncel konular yer alacak.

• Girişimciler yeni gelmekte olan kanuni düzenlemeler (MDR) ve yeni ihracat kanalları açma konularındaki bilgi ve tecrübe paylaşımlarını, TİTCK ve İKMİB uzmanlarının katılımı ile gerçekleşecek panellerde dinleme fırsatı sağlayacak.

• İnovasyon Alanının bu seneki en önemli konusu da işbirliği. Hem işbirliği odaklı destek mekanizmaları hem de bu alandaki örnek projeler masaya yatırılacak, nasıl daha fazla etkin işbirliği projeleri yapabiliriz ve yönetebiliriz detaylı değerlendirilecek.

Her geçen yıl gelişen Expomed 2020 fuarına ve Inovasyon Alanına tüm dünyadan katılımcıları bekliyoruz.

İnovasyon alanı programını ekte bulabilirsiniz.

Tüm firmalarımızı Expomed 2020 fuarına ve İnovasyon Alanı etkinliklerine bekler, iyi fuarlar dileriz

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: İnovasyon Alanı Programı İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ