Tümdef
Duyurular

İhale ve Satınalma Süreçlerinde Yaşadığınız Sorunlarınızı Bildiriniz. (İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Hastaneler)

04 Ekim 2019


Değerli Üyemiz, merhaba


İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Müdürlüğe bağlı hastane yetkilileri ve sektör temsilcilerinin katılımı ile kamu alımlarında yaşanan sorunlar (ihaleler, şartnameler, sözleşmeler, mal teslimleri, miyadı dolan ürünler, farklı satınalma uygulamaları vs) kapsamında toplantı yapılmış ve sektör sorunları dile getirilmiştir. Toplantıda sorunların çözümü kapsamında genel ve hastane bazlı ortak çalışma yapılmasına karar verilmiştir. Bu çalışma için İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hastanelerde yaşanan sorunların hastane bazlı belirlenmesi önem arz etmektedir. Rapor hazırlandığında; İstanbul İl Salık Müdürlüğü, hastane yetkilileri ve sektör temsilcileri ile grup çalışmaları yapılarak sorunların çözüme ulaştırılması ve farklı uygulamaların önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

Bu nedenle; İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hastanelerde, İhale ve Satınalma süreçlerinde yaşadığınız sorunları/önerilerinizi, ve konu ile ilgili firmanızda iletişime geçebileceğimiz yetkili isim ve iletişim bilgilerini ekli forma yazarak (gerekli konularda örnek belgeleri ekleyerek) 11.10.2019 mesai saati bitimine kadar [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz.


İlgilenen üyelerimize duyurulur.


Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)Tolga ORUÇOĞLU
Genel SekreterEk: Görüş Formu İçin Tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ