Tümdef
Duyurular

II. Uluslararası İnovatif Hemşirelik Dijital Kongresi (22-24 Ekim 2020)

07 Ekim 2020

Değerli Üyemiz;

SBÜ Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve İnovatif Hemşirelik Derneği ortak katılımıyla ”II. Uluslararası İnovatif Hemşirelik Dijital Kongresi” 22-24 Ekim 2020 tarihinde yapılacaktır.

Kongrede 24.10.2020 Cumartesi günü Başkanımız F.A.Tolga SÖZEN konuşmacı olarak katılacaktır.

5. OTURUM
" İNOVASYONUN GELİŞTİRİLMESİNDE SİVİL TOPLUM KURUMLARININ ROLÜ "

11:00 - 11:15 İnovasyonun Geliştirilmesinde MASİAD İşbirliği Modelleri

Kongre Bilgilendirme

SBÜ Zeynep Kâmil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve İnovatif Hemşirelik Derneği ortak katılımıyla düzenlenen kongremize hem Bakanlık düzeyinde hem de Türkiye genelinde bir çok hastane ve üniversiteden sağlık profesyonelleri (akademisyen, doktor, hemşire ve ebe) katılacaktır. Kongremizde geçmiş yıllarda yapılan yarışma kapsamında geliştirilen 512 inovatif ürünün içerisinde belgelendirme süreci tamamlanan erişkin, çocuk ve yenidoğanların tedavi bakım sürecini iyileştirmeye yönelik geliştirilen ürünlerde sergilenecektir.

Kongre bünyesinde ana konsept alınan inovatif ürün içerikleri aşağıda belirtilmiştir.

-Yenidoğan yoğun bakım ünitesi ürünleri (beslenme ürünleri, tıbbi sarf malzemeler, tıbbi cihazlar, anne sütü ve formül süt ürünleri, bakım ürünleri, tedavi ürünleri)

-Çocuk Klinikleri ürünleri (beslenme ürünleri, tıbbi sarf malzemeler, tıbbi cihazlar, bakım ürünleri, tedavi ürünleri)

-Kadın hastalıkları ve doğum ürünleri (beslenme ürünleri, tıbbi sarf malzemeler, tıbbi cihazlar, bakım ürünleri, travay ürünleri, cerrahi ürünler, tedavi ürünleri)

-Cerrahi ve dahili klinik ürünleri (beslenme ürünleri, tıbbi sarf malzemeler, tıbbi cihazlar, bakım ürünleri, travay ürünleri, cerrahi ürünler, tedavi ürünleri)

Bu süreçte destek veren tüm kurum ve kuruluşlar etkinlik sponsorları olarak gerekli yerlerde duyurulacaktır.

Kongre kayıt, taslak program, sponsorluk dosyası ve detaylara kongrenin resmi internet sitesi http://inovatifhemsirelik.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ