Tümdef
Duyurular

İleti Yönetim Sisteminin Ertelenmesi Hakkında Duyuru

28 Mayıs 2020

Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından Covid19 salgını sebebiyle farklı sektörlerdeki işletmeler İleti Yönetim Sistemine (İYS) ilişkin bildirim tarihinin ertelenmesi talepleri Ticaret Bakanlığı’na iletilmiştir. Bu doğrultuda Ticaret Bakanlığı tarafından hizmet sağlayıcıların İYS’ye son onay yükleme tarihi, 31 Mayıs 2020 tarihinden 31 Ağustos 2020 tarihine ertelenmiştir.

Hizmet sağlayıcıların, kendilerine verilen ileti onaylarını Eylül ayına kadar İYS’ye aktarmaları gerekmektedir. Onaylar Aralık ayına kadar vatandaşlar tarafından kontrol edilecek; ret hakkının kullanılmaması halinde İYS’ye aktarılan veriler onaylı sayılacaktır.

İYS, telefon ve e-posta gibi araçlar vasıtasıyla alıcılara gönderilen ticari iletileri kapsamaktadır. Ticari elektronik ileti göndermek isteyen gerçek ve tüzel kişiler İYS’ye kaydolmalıdır. İYS üzerinde onayı bulunmayan alıcılara ise ticari elektronik ileti gönderilemeyecektir. Yönetmeliği ekte yer bulabilirsiniz.

Detaylı bilgi: https://iys.org.tr/

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: Yönetmelik İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ