Tümdef
Duyurular

ISEK-Katma Değerli Yatırımlar için HAMLE Webinarı (12.02.2021 Pazartesi saat 14.00)

08 Nisan 2021

Değerli Üyemiz;

Paydaşımız İSEK’ten gelen e-mailde 12.04.2021 Pazartesi saat 14.00’te ‘’ISEK-Katma Değerli Yatırımlar için HAMLE Webinarı’’ yapılacağı bildirilmiş olup katılmak isteyenler için bilgilendirme aşağıdadır.

Türkiye’de katma değerli üretimin artırılması amacı doğrultusunda, Sanayi ve Teknololoji Bakanlığı ve bağlı/ilgili kuruluşlar tarafından sağlanmakta olan farklı destek ve teşviklerin bir eşgüdüm içinde yönetilerek orta-yüksek ve yüksek teknoloji seviyeli sektörlere yoğunlaştırılması için tasarlanan Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi programını çok yakından takip ediyoruz.

Bu kapsamda Mobilite Çağrısı sonrası 2021 yaz sonunda çıkması planlanan Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısına başvurabilmek için, Sistem Global firması ile koordineli olarak, program adaylarına özel olarak, daha önceden çalışılmış örnek yatırım modellerinin de gösterileceği davetli bir etkinlik organize ediyoruz.

12 Nisan 2021 Pazartesi saat 14.00’te, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Program Yönetimi Daire Başkanı- Hakan Erten, Sistem Global Danışmanlık- Kıdemli Denetim Müdürü Merve Özdemir ve Sistem Global Teknoloji- Bursa Bölge Müdürü Nursel Üstündağ ile birlikte gerçekleştireceğiz.

Bu etkinlikte; sürecin nasıl işlediğini, başvuru esnasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini, programın yatırımcılara sağladığı avantajları ve mali yaklaşımları tüm ayrıntılarıyla ele alacağız.

ISEK-Katma Değerli Yatırımlar için HAMLE Webinarı Kayıt için tıklayınız:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_QoEOfekkQrOiD4-RVisiAg

Etkinlik Başlığı: Katma Değerli Yatırımlar için Hamle Programı

Tarih / Saat: 12 Nisan 2021 Pazartesi / 14:00 - 15:30

Konuşmacılar:

Hakan Erten - T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Program Yönetimi Daire Başkanı

Merve Özdemir - Sistem Global Danışmanlık, Kıdemli Denetim Müdürü

Nursel Üstündağ – Sistem Global Teknoloji, Bursa Bölge Müdürü

Sunum Başlıkları:

HAMLE programı nedir? Hangi destek ve hibe olanaklarını içerir?

Öncelikli alanlar nelerdir? Süreç nasıl işler?

Başvuru esnasında nelere dikkat edilmesi gerekmektedir?

Bu program yatırımcılara hangi avantajları sağlanmaktadır?

Programa teknik ve mali yaklaşım

Küme Koordinatörü özel notu:

Kimler katılmalı?

-2022-2024 yılları arasında 10 milyon TL üzerinde bir yeni yatırım projesi olan, zaten üretim/terdarik odaklı çalışan büyük ölçek tıbbi cihaz firmalarımız (hayata geçmekte olan, rafta duran)

-İyi bir önfizibilitesi elinde olup, bir yatırımcı ile bu kapsamda bir yatırım projesi ihtimali bulunan genç girişimci firmalarımız (potansiyel yatırımcınızı da yanınıza alarak bu etkinliğe katılmanız tavsiye edilir)

-“Ben artık yatırım yapmam ama bana bazı ürünler gelirse dünyaya satarım” diye düşünen ihracat ayağında kendisini ispatlamış firmalarımız

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ