Tümdef
Duyurular

İSEK Teknik Atölye Çalışmaları Başlıyor

15 Mart 2019

Değerli Üyemiz,

İSEK ''Teknik Atölye Çalışmaları''başlıyor.

Yaşam bilimleri ve medikal teknolojilerin ticarileşmesi süreçleri ile ilgili olarak, “gerçek tecrübelerden ilham almış, ama kurgusal bir şekilde canlandırılmış durumları detaylı olarak inceleyen” teknik atölye çalışmaları başlıyor. Bu ticaretleştirme senaryoları kapsamında, taraflar - tüm izleyicilere açık bir şekilde - bir masa etrafında bir ortak yol arayacaklar. Kritik anlarda müzakereler durdurularak, hedefledikleri işbirliğinin ticari ve hukuki unsurları, bu alanda uzman özel davetlilerin katkıları ile farklı açılardan tartışılacak ve alternatif yollarla ilgili süreçler ile ilgili bilgi verilecek. Bu etkinliğe katılım ücretlidir.

Küme üyelerine % 50 indirim uygulanacaktır. Paydaş önkuluçkalarımızda bulunan ve onlar tarafından aday gösterilen girişimciler için sınırlı sayıda ücretsiz kontenjan ayrılmıştır.

İlk etkinlik 6 Nisan Cumartesi günü “Start-Up ve Küçük/Orta ÖlçekliAraştırma Firmaları İle Daha Büyük Bir Üretici/Tedarikçi Firma Ortak Ticarileştirme Senaryosu” başlığı ile düzenlenecektir.

Etkinlik serisi tanıtım Uygulaması 28 Mart Perşembe Günü 14:30-16:30 saatleri arasında Expomed Fuarı İnovasyon Alanında gerçekleştirecektir.

Etkinlik detayları ve kayıt için http://www.inovita.org/event.php?id=339&up=1

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ