Tümdef
Duyurular

İstanbul Ticaret Odası // Nijerya-2. Türk Ürünleri Fuarı (4-6 Eylül 2019)

28 Haziran 2019

Değerli Üyemiz,

İstanbul Ticaret Odası’ndan tarafımıza gelen yazıda, Batı Afrika Ülkeleri’ne ihracatın giriş kapısı olarak adlandırılan ve 190 Milyon nüfusu ile Afrika’nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya’nın Ekonomi Başkenti Lagos’ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında Nijerya-2. Türk Ürünleri Fuarı’nı gerçekleştirdikleri bildirilmiştir.

Fuar bilgileri;

Nijerya-2. Türk Ürünleri Fuarı’nın m2 Katılım bedeli sadece 2.820 TL olup, bu bedelin 1.325 TL’si (yaklaşık %50) , devlet teşviki kapsamındadır. Bu bedele stand inşaatı, nakliye, gümrükleme, sigorta işlemleri, Nijerya tanıtım hizmetleri, fuar esnasında ofis ve iletişim araçlarından faydalanılması, teşvik işlemlerinin takibi dahildir.

Nijerya-2. Türk Ürünleri Fuarı’nda aşağıda belirtilen sektörlere yer verilecek olup, sektörel yerleşim gerçekleştirilecektir.

Sağlık ve Medikal Ürünler,Kişisel Bakım Ürünleri, Su ve Arıtma Sistemleri, İklimlendirme, Kimya Sanayi, Gıda ve İçecek, Güvenlik, Hazır Giyim ve Ev Tekstili, Mobilya, Mutfak Ekipmanı, Otomotiv Yan Sanayi, Plastik, Yapı İnşaat Malzemeleri.

Nijerya-2. Türk Ürünleri Fuarı sadece profesyonelleri ağırlayacak olup, fuar ziyaretçileri dışında her firmamızın ürünlerine yönelik potansiyel alıcılarla görüşmelerinin sağlanması amacıyla ikili görüşme (B2B) organizasyonu Oda’mız tarafından organize edilecek ve fuar öncesi her firma ile ikili görüşme programı paylaşılacaktır.

Nijerya’nın ve ziyaretçi çevre Batı Afrika ülkelerinin yüksek alım potansiyelini değerlendirmek açısından fuara katılımınızı değerlendirmeniz önemle rica olunur.

Detaylı bilgi için aşağıda iletişim bilgileri verilen kişiler ile iletişime geçebilirsiniz.

Gülin Gürsoy - Akif Gönülcü - Ruken Ayata Boztaş - Aylin Odabaş

Tel : 0212 455 61 17 - 455 61 19 - 455 65 83 - 455 61 07

GSM : 0533 959 30 57

Faks : 0212 520 15 26

E-posta : [email protected] - [email protected] [email protected] - [email protected]

www.ito.org.tr

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: Nijerya-2 Fuar Duyurusu ve Katılım Sözleşmesi İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ