Tümdef
Duyurular

İTO / Kamu İhale Kurumu E-İhale Eğitimi Duyurusu Hakkında. - 18 Aralık 2018 Salı

12 Aralık 2018
Değerli Üyemiz,

İTO’dan derneğimize ulaşan yazıda,Kamu alımlarında bürokrasinin azaltılması, işlem maliyetlerinin düşürülmesi ve rekabetin artırılarak etkin ve verimli bir alım sistemi oluşturulması amacıyla e-teklif alınan beyan usulünün kapsamı genişletilerek açık ihalelerin e-ihale ile yapılması mümkün hale gelmiştir. 2 Ocak 2019 tarihi itibariyle ise, parasal sınır olmaksızın mal ve hizmet alımları ile yapım işlerinden, açık ihale usulü ve pazarlık usulü ile gerçekleştirilen ihaleler de "e-ihale" ile yapılabilecektir.

İTO Üyeleri arasında farkındalık oluşturacak ve bu alandaki işleyiş hakkında katılımcıları bilgilendirecek bir etkinlik organize etmektedir.

Bu çerçevede, 18 Aralık 2018 Salı günü, İTO 4.Kat Meclis Salonu'nda "Kamu İhale Kurumu E-İhale Eğitimi" isimli genel katılıma açık ve ücretsiz etkinliğimize katılım için aşağıda yer alan başvuru formunu doldurarak veya ilgili bilgileri yazarak en geç 14.12.2018 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeniz önemle rica olunur.



KATILIM BAŞVURU FORMU

Ad-Soyad:
Firma Adı:
Telefon:
E-posta:

Etkinlik Yeri: İstanbul Ticaret Odası, Eminönü Merkez Bina / Reşadiye Caddesi No:1 Eminönü/Fatih
Kayıt : [email protected] mail adresine, katılım başvuru formundaki bilgilerin iletilmesi rica olunur.
Detaylı Bilgi : 0212 455 47 78 – Ferhat Altun / Proje ve İş Geliştirme Müdürlüğü


İlgilenen üyelerimize duyurulur.


Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Ek1:Katılım formu ve Program
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ