Tümdef
Duyurular

İTO – Kamuya Ait Sağlık Kuruluşlarına Tıbbi Cihaz ve İlaç Temini Sağlayan Sektör Firmalarının Alacakları ile Tıbbi Cihaz ve İlaç Sektöründeki Regülasyonlara İlişkin Sektör Toplantısı (16.03.2022, saat:10:00-15:00)

07 Mart 2022

Değerli Üyemiz,

İstanbul Ticaret Odası, 8.No.lu İlaç ve Tıbbi Cihaz Meslek Komitesi tarafından 16.03.2022 Çarşamba günü saat:10:00 -15:00 saatleri arasında T.C. Sağlık Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile Kamuya Ait Sağlık Kuruluşlarına Tıbbi Cihaz ve İlaç Temini Sağlayan Sektör Firmalarımızın Alacakları ile Tıbbi Cihaz ve İlaç Sektöründeki Regülasyonlara İlişkin Sektör Toplantısı düzenlenmektedir.

Detaylı Program ve kurum katılımcı listesi için Tıklayınız

Fiziki toplantı İstanbul Ticaret Odası 4.kat Meclis Salonunda yapılacaktır.

Not: Video konferans yöntemiyle katılmak isteyen üyelerimiz ekli duyuruda yer alan bilgileri doldurarak [email protected] adresine e-posta göndermeleri halinde, zoom programı üzerinden gerçekleştirilecek toplantıya giriş linki e-posta veya sms olarak bildirilecektir.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ