Tümdef
Duyurular

MASSİAD Üyelerine Özel Fiyatlarla Biyouyumluluk ve Mikrobiyoloji Testleri Hizmet Sunumu (ACTV Biyoteknoloji Lab.A.Ş. Çözüm Ortaklığı)

24 Aralık 2021

Değerli Üyemiz,

AB Mevzuatı (MDR) kapsamında önem kazanan Biyouyumluluk ve Mikrobiyoloji testleri ile ilgili ACTV Biyoteknoloji Lab.A.Ş. ile çözüm ortaklığı yapılmıştır.

ACTV Biyoteknoloji Lab.A.Ş. Massiad Üyelerine, Biyouyumluluk testlerini ekli listede belirtildiği üzere liste fiyatından %10 indirimli, Mikrobiyoloji testlerinde ilk testler ücretsiz, ikincil testler ise 250 .-TL birim fiyat üzerinden ücretlendirecektir.

- ACTV Biyoteknoloji bir test takip ekranı hazırlayacak ve firmalar test süreçlerinin tamamını kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile takip edebileceklerdir.

- Test raporlamalarında talep edilen yabancı dil raporlar için herhangi bir yabancı dil rapor ücreti alınmayacaktır.

- Stabilite testi talep edilmesi durumunda ürünün yaşlandırma süresi, boyutu ve diğer teknik özellikleri göz önüne alınarak Massiad Üyelerine Özel fiyat çıkarılacaktır.

Ekli listedeki test hizmetlerinden ve özel fiyatlardan yararlanmak isteyen üyelerimizin, taleplerini derneğimize iletmesi durumunda kendilerine verilecek olan ''Massiad Üyesidir'' yazısı ile aşağıdaki iletişim bilgilerinden ACTV Biyoteknoloji ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

ACTV Biyoteknoloji Lab.A.Ş.

Furkan DİKER

Satış ve Pazarlama Sorumlusu

Adres : Merkez Mah. Prof. Nevzat Pisak Cad. Kavak Sokak No. 21 Bahçelievler İstanbul 34197

Cep:+90 549 818 62 15

Telefon:+90 212 654 7194

Faks :+90 212 654 7686

e-Mail: [email protected]

www.actvlab.com

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: ACTV Biyoteknoloji Lab.A.Ş. Fiyat Listesi İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ