Tümdef
Duyurular

MASSİAD Üyelerine Özel Fiyatlarla Danışmanlık Hizmet Sunumu (DataSpool Bilişim Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti. Çözüm Ortaklığı)

14 Aralık 2021

Değerli Üyemiz,

Son dönemlerde çeşitli yazılımlar aracılığıyla keşfedilen sistem açıklarını kullanarak internet üzerinden kişi veya kurumlara ait önemli bilgilerin (şifre, kredi kartı, müşteri verileri, vb.) çalınmasına, bilgisayar ve diğer sistemlerin kötü amaçlarla kullanılmasına veya sistem kullanımının engellenmesine neden olan Siber Saldırı bir çok firmanın başına gelmiştir.

Gitgide artan bu saldırılar Siber Saldırı Risk Sigortasını gündeme getirmiştir. Lakin sigorta firmaları talepte bulunan firmanın öncelikle Teknik Güvenlik Tedbirlerini almış olmalarını beklemekte, eğer firmanın bir güvenlik ağı yoksa sigorta yapmamaktadır. Bu nedenle her firmanın öncelikle kendi güvenlik ağını oluşturması gerekmektedir.

Siber Güvenlik Risk Değerlendirmesi yaparak Teknik Güvenlik Tedbirlerinin alınarak güvenlik ağı oluşturulması kapsamında siz üyelerimize destek olmak amacıyla DataSpool Bilişim Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti ile çözüm ortaklığı yapılmıştır.

(Ayrıca önümüzdeki günlerde Siber Saldırı Risk Sigortası kapsamında yapacağımız Çözüm Ortaklığı tarafınıza sunulacaktır.)

DataSpool Danışmalık firmasının verdiği kapsamlı hizmet ve Massiad üyelerine özel fiyat listesi ekte gönderilmektedir. Madde (7) Bütçe fiyatlarından Massiad üyelerine %15 indirim uygulanacaktır.

Özel Proje çalışmaları talep edilmesi durumunda DataSpool Danışmalık tarafından çalışılacak olup Massiad üyelerine özel fiyat çıkarılacaktır.

Ekli listedeki danışmanlık hizmetlerinden ve özel fiyatlardan yararlanmak isteyen üyelerimizin, taleplerini derneğimize iletmesi durumunda kendilerine verilecek olan ''Massiad Üyesidir'' yazısı ile aşağıdaki iletişim bilgilerinden DataSpool Danışmalık ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Mustafa Tekdemir

Founder, Senior Data Governance & Business Intelligence Consultant

Tel: 0533 270 17 24

[email protected]

www.dataspool.com.tr

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: DataSpool Danışmalık Hizmet ve Fiyat Listesi İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ