Tümdef
Duyurular

MASSİAD Üyelerine Özel İndirim // Çözüm Ortağımız İdea Teknoloji Çözümleri Bilgisayar San. Ve Tic. A.Ş. Hakkında

12 Nisan 2021

Değerli Üyemiz;

Son yıllarda artan dijitalleşme ihtiyacı doğrultusunda firmalara e-dönüşüm alanında destek hizmeti sunacak danışmanlık firmalarının önemi artmıştır. Gelir İdaresi Başkanlığı 1 Temmuz 2021 itibarıyla e-Fatura'ya geçişi sektörümüz için zorunlu kılmıştır. Bu kapsamda derneğimiz siz üyelerimizin kaliteli ve özel fiyatlarla hizmet alımını sağlamak amacıyla İdea Teknoloji Çözümleri Bilgisayar San. Ve Tic. A.Ş. firması ile Satış-Dağıtım Uygulamaları ve e-Fatura, e-İrsaliye, e-Defter gibi Gelir İdaresi Başkanlığı Uygulamaları kapsamında çözüm ortaklığı anlaşması yapılmıştır.

Protokol kapsamında proje çalışması sonrası belirlenen fiyat üzerinden Massiad üyelerine özel %10 indirim uygulanacaktır.

İdea Teknoloji Çözümleri Bilgisayar San. Ve Tic. A.Ş. Hizmetleri

Satış -dağıtım ve FinTek alanlarında yazılım teknolojilerine dayalı güncel çözümler sunmaktadır:

Satış-Dağıtım Yönetimi Uygulamaları: Bir ürünün üretildiği andan tüketiciye ulaştırılmasına kadar gerçekleştirilen tüm süreçlerin uçtan uca etkin şekilde yönetilmesini sağlayan yazılım teknolojilerine dayalı çözümler:

-VisionNext Sales Uçtan Uca Satış Dağıtım Ağı Yönetimi

-VisionPlus Saha Satış Çözümleri

-Pharma İlaç Takip Sistemi

-Geldibil- Dijital Satış Temsilcisi Mobil Uygulaması

-B2B Portal- Web Tabanlı Firmalar Arası Satış Ve İletişim Portalı Çözümü

FinTek Uygulamaları (Elektronik Finansal Uygulamalar): Kamu tarafından yasal düzenlemeler sonucunda firmaların sürece uyum sağlayabilmeleri için sunulan servis sağlayıcılığı ve katma değerli hizmetleri içeren çözümler:

-VisionPlus GİB Uygulamaları (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye, e-Kayıt Saklama Hizmeti, e-Bilet, e-Z Raporu)

-VisionPlus VerDE- e-Defter Dijital Denetimi

Massiad özel indirimden yararlanmak isteyen üyelerimizin, taleplerini derneğimize iletmesi durumunda kendilerine verilecek olan ''Massiad Üyesidir'' yazısı ile aşağıdaki iletişim bilgilerinden İdea Teknoloji Çözümleri Bilgisayar San. Ve Tic. A.Ş. ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Fatih Fehim Tatlısöz

Tel: 0535 025 98 28

E-mail : [email protected]

Web: https://ideateknoloji.com.tr/

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: Firma Tanıtım Sunumu İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ