Tümdef
Duyurular

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME // Ödeme ve Fesih İhtarı Dilekçe Örneği

21 Aralık 2021

Değerli Üyemiz;

Geç ödeme sorunu yanında kurların ani ve sert yükselişi ile iyice zor duruma düşen siz kıymetli firmalarımızın devam eden Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlar ile Üniversitelerle sözleşmelerini feshetmek istediklerini, buna ilişkin nasıl bir yol izlemeleri gerektiği hususunda Derneklerimizden ve üyelerimizden Federasyonumuzdan bilgi taleplerinize istinaden Federasyon Avukatımız tarafından ödemeleri vadesinde yapılmayan ve artık mal teslim etmek istemeyen firmalarımızın kullanımına yönelik bir metin hazırlanmıştır.

Ödemesini vadesinde alamayan ve mal tedarik etmek istemeyen firmalarımız ekte yer alan metni kullanarak ilgili kurumlara başvuru yapabilirler.

Belirtmek gerekir ki, bu metni kullanarak kurumlara fesih ihbarnamesi gönderilmesi sonrasında verilen sürede sözleşmenin feshedilmesi zorunluluğu bulunmamakta olup daha ziyade ödeme hususunda “vurdumduymaz” davranan kurumların harekete geçirilmesi amaçlanmaktadır.

TÜMDEF hukuk birimimiz tarafından hazırlanan Ödeme Ve Fesih İhtarnamesi konulu dilekçe örneği ektedir.

İhtarnameyi noter tasdikli göndermek isteyenler gönderebilir ancak tasdik zaruri değildir. Dilekçe teslim edilirken yanınızda bir suretinin olması, kayıt tarih ve numarasının mutlaka alınması ve muhafaza edilmesini önemle hatırlatırız.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: Ödeme Ve Fesih İhtarname Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ