Tümdef
Duyurular

ÖNEMLİDİR // Online Ortamda Yapılacak VI. Tıbbi Tedarik Kongresine (24-28 Şubat 2021) Katılımımız Hakkında Tıbbi Cihaz Sektör Platformu Görüşüdür.

22 Ocak 2021

Değerli Üyemiz,

İlgili organizasyon firmasınca VI.Tıbbi Tedarik Kongresinin, 24-28 Şubat 2021 tarihlerinde yapılmasının planladığı, platform temsilcileri olarak katılım sağladığımız istişare toplantısında tarafımıza bildirilmiştir.

Platform temsilcileri olarak, sektörümüzün gerek COVİD-19 Pandemi sürecinde olması, gerekse uzun süreden beri devam etmekte olan temel sorunların firmalarımızı olumsuz etkilemesinden dolayı, kongrenin iptal edilmesi ya da ileri bir tarihe ertelenmesinin uygun olacağı görüşü ifade edilmiştir.

Toplantıda ifade etmiş olduğumuz görüşlerimize karşın, organizasyon firması tarafından kongrenin yapılacağı yönünde sektöre duyuru yapıldığını ve bu duyurularda, platform temsilcilerimizin geçmiş kongreler için ifade etmiş oldukları görüşlerinin güncelmiş gibi kullanıldığını tespit etmiş bulunmaktayız. Sektörümüzün içinde bulunduğu mevcut durum esas alınarak yapmış olduğumuz değerlendirme sonucunda, VI.Tıbbi Tedarik Kongresine katılamayacağımız kararı alınmış ve bu kararımız yazılı olarak organizasyon firması sekreteryasına bildirilmiştir.

Kongreyle ilgili sektörümüz mensubu olan sizlere yapılan/yapılacak katılım davetlerinin, platformumuzca alınan karar dikkate alınarak değerlendirilmesi bilgilerinize sunulur.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: Tıbbi Cihaz Platformu Ortak Yazısı İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ