Tümdef
Duyurular

Önerilerinizi Bekliyoruz // Tıbbi Cihaz Üretim ve Satış Merkezleriniz İçin Aldığınız Pandemi Tedbirleri Hakkında

16 Nisan 2020

Değerli Üyemiz,

Bildiğiniz ve sizlerle paylaştığımız üzere Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ekli ‘Tıbbi Cihaz Üretim ve Satış Merkezlerinde Alınması Gereken Pandemi Tedbirleri’’ ni yayımlamıştı.

Tıbbi Cihaz Sektörü, COVID-19 salgınının en az hasar ve kayıpla nihayet bulması için üzerine düşeni, üreticisiyle, ithalatçısıyla, perakendeciyle, Krizin başından beri, ticari kaygılarından bağımsız olarak, sağlık hizmetinin sürdürülebilmesi için yurt genelinde kesintisiz üretim, hızlı tedarik, lojistik, servis hizmeti ile sağlık çalışanlarımıza destek olmak için fedakarca mücadele vermeye devam etmektedir.

Firmalarımız açısından bu sürecin sürdürülebilir olması için COVİD-19 salgını tedbirlerimizi en üst seviyede tutmamız gerekmektedir.

Dernek olarak, siz üyelerimiz ile paylaşmak üzere firmaların alması gereken tedbirler ile ilgi bir çalışma yaparak bilgi amaçlı bir dokümanı hazırlamayı planlamaktayız. Bu kapsamda Bakanlığın hazırlamış olduğu tedbirlere ek olarak firmalarınızda almış olduğunuz farklı Pandemi tedbir ve uygulamalarını 21.04.2020 Salı mesai bitimine kadar [email protected] adresine bildirmenizi rica ederiz

Destekleriniz için teşekkür eder, bu zor günlerin bir an önce geçmesi dileğiyle herkese kolaylıklar dileriz.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: Tıbbi Cihaz Üretim ve Satış Merkezlerinde Alınması Gereken Pandemi Tedbirleri İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ