Tümdef
Duyurular

SİP'e Konu Taslak Ürün Belirlemesi Hakkında

21 Ağustos 2019

Değerli Üyemiz,

Federasyonumuz tarafından, 2020 yılı Sanayi İşbirliği Projesine konu olabilecek taslak ürün listesinin belirlenmesi maksadıyla yapılan toplantı sonrası; taslak ürün listesinin belirlenmesi adına Bakanlık tarafından paylaşılan ilgili liste ekte gönderilmiştir. Paylaşılan liste, 2020 yılı Sanayi İşbirliği Projesine konu olabilecek taslak ürün listesinin belirlenmesi maksadıyla Sağlık Yatırımları Daire Başkanlığınca ilgili hastanelerden istenen ürünlerden oluşmaktadır.

Bakanlık tarafından;

1- Listede yer almasının uygun olmadığı düşünülenler için listeden çıkartılma gerekçeleri,

2- Listede kalmasının uygun olduğu düşünülenler için yer alma gerekçeleri,

3- İlgili ürünler için varsa yerli üreticileri,

4- Yabancı üreticileri,

başlıklarında yer alan bilgilerin doldurulması istenmektedir. Ayrıca listede yer almadığı halde, listede yer almasının uygun olduğunu düşündüğünüz diğer ürünleri de gerekçeleri ile birlikte listenin sonuna ekleyebilirsiniz.

Bu kapsamda önerilerinizi ve istenen bilgileri ekli tabloya yazarak en geç 29.08.2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar [email protected]adresine göndermenizi rica ederiz.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: SİP Taslak Ürün Listesi İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ