Tümdef
Duyurular

Tam Kapanma Hakkında İçişleri Bakanlığı Genelgesi ve TİTCK Valilik Duyurusu Hakkında

30 Nisan 2021

Değerli Üyemiz,

Malumlarınız olduğu üzere 29 Nisan Perşembe saat 19:00 ile 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00 arasında tam kapanma tedbirleri ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Yazısı ve TİTCK valiliklere yazılan Tıbbi Cihaz Merkezlerinin muafiyetleri Yazısını ekte bilgilerinize sunarız.

TİTCK ile sözlü istişaremizde ; EK1’deki T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TİTCK 29.04.2021 Tarih Sayı E-61749811-000-421200 Konu : Tıbbi Cihaz Merkezlerinin muafiyetleri , ……… VALİLİKLERE (İl Sağlık Müdürlüğü) ne gönderilen yazıda geçen ilgili paragrafta

“tam gün ( 7/24) – (Şehir içi , Şehir dışı) faaliyet gösterebilecekleri” gibi mezkur yazı uyarınca, burada görev yapan sorumlu müdür, satış tanıtım elemanı, klinik destek elemanı ve çalışan diğer personel (diğer personelin açılımı mecbur durumlarda sahada olma zorunluluğu olan lojistik, teknik servis ,mecburi tahsilat ve banka işleri için görevlendirilen çalışanları kapsar) sokağa çıkma yasağı ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarından muaf olarak değerlendirilmektedir.

Ayrıca Ek2 de bulacağınız İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü 29.04.2021 Tarih Sayı :E-89780865¬153¬7705 29.04.2021 Konu :Görev Belgesi Düzenlenmesi (Dağıtım yerlerine)duyurusu doğrultusunda yukarıda bahsi geçen muafiyet kapsamında belirtilen kişilerin e-devlet üzerinden görevlendirme formunu almaları gerekliliği tarafımıza sözlü olarak iletilmiştir.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ekler

1-TİTCK Tıbbi Cihaz Merkezlerinin muafiyetleri Yazısı İçin Tıklayınız

2-İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Yazısı İçin Tıklayınız

3-İçişleri Bakanlığı E devlet Görevlendirme belgesi hakkında yapılan açıklama İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ