Tümdef
Duyurular

Tıbbi Cihaz Satış Merkezlerinde çalışmak üzere "Sorumlu Müdür", "Satış Tanıtım Elemanı” ve "Klinik Destek Elemanı” Yeterlilik Belgelerini Almak İsteyen Adayların Başvurularına İlişkin Duyuru

16 Ocak 2020

Değerli Üyemiz,

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından Tıbbi Cihaz Satış Merkezlerinde çalışmak üzere "Sorumlu Müdür", "Satış Tanıtım Elemanı” ve "Klinik Destek Elemanı” Yeterlilik Belgelerini Almak İsteyen Adayların Başvurularına İlişkin Duyuru’’ yayınlanmıştır.

Duyuru ekinde, ‘’İlk Defa Tıbbi Cihaz Yeterlilik Belgesi Alacaklar İle Belge Yenilemelerinde Belge Ücreti Ödemede İzlenecek Adımlar’’ ve ‘’Tıbbi Cihaz Yeterlilik Belgeleri Eğitim Başvurularında İzlenecek Adımlar’’ ile ilgili kılavuzlar bulunmaktadır. Kılavuzlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.titck.gov.tr/duyuru/tibbi-cihaz-satis-merkezlerinde-calismak-uzere-sorumlu-mudur-satis-tanitim-elemani-ve-klinik-destek-elemani-yeterlilik-belgelerini-almak-isteyen-adaylarin-basvurularina-iliskin-duyuru-16012020102314

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ