Tümdef
Duyurular

Tıbbi Cihaz Sektör Raporu (2022)

21 Mart 2022

Değerli Üyemiz,

Federasyonumuz (TÜMDEF) ve Sendikamızın (SEİS) ortaklaşa aldığı karar neticesinde Deloitte firması iş birliğinde hazırladığımız Tıbbi Cihaz Sektör Raporlarımız ekte bilgilerinize takdim etmekten onur ve mutluluk duyarız.

21 Mart 2021 tarihinde ilk toplantısını yaparak rapora başlayan Tıbbi Cihaz Sektör Raporu için Çalışma Komitemiz yaklaşık 9 ay boyunca, toplam +225 adam/gün ve +1800 saat çalışma, 4 kick-off ve 16 video toplantı ile 1 başkanlar çalıştayı mesaisi yapmıştır. Diğer yandan 7 uzman görüşmesi, 4 kamu kurum görüşmesi, 2 IVD toplantısı olmak üzere birçok görüşme, yazışma ve ziyaretler gerçekleşmiştir.

Bu gayretli çalışmalar neticesinde tamamlanan raporlarımızın içeriği;

1-Tıbbi Cihaz Sektör Raporu (TR) 110 sayfa

2-Tıbbi Cihaz Sektörü İhracat Potansiyeli ve Tanıtım Raporu (EN) 23 sayfa - Discovering Turkey’s Medical Device Industry 23 pages

Büyük emek ve gayretli çalışmalar sonucunda oluşan “Tıbbi Cihaz Sektör Raporumuzun” ülkemize ve sektörümüze hayırlı olmasını temenni ederiz.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: Raporlar İçinhttps://drive.google.com/drive/folders/1UmJ6tSTqOhgHln4JC6ulUYBq6cqQ92KO?usp=sharing
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ