Tümdef
Duyurular

Tıbbi Cihazlar İlişkin Performans Testleri, Güvenlik Testleri Ve Kalibrasyon Gibi Konularda Mevcut Olan Ulusal Ve Uluslarasrası Standartlar Hk.

26 Şubat 2019
04.03.2019 Pazartesi saat 12:00’ye kadar [email protected]adresine gönderiniz.

Değerli Üyemiz,

Bilindiği üzere Tıbbi Cihazların Test, Kontrol ve Kalibrasyonu Hakkında Yönetmelik 25 Haziran 2015 tarihi itibariyle yayımlanmıştır. Mezkur Yönetmelik kapsamında yürütülen eğitim faaliyetleri ile bu eğitimlerde başarılı olup TİTCK’dan çalışma belgesi alan uzman ve sorumlu müdürlerin yürüteceği faaliyetlerde uygulama birliği oluşturularak doğru ve güvenli hizmet yürütülmesi amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda ilgili Yönetmelik kapsamında olan iş ve işlemlere yönelik ulusal ve uluslararası standartlar incelenmektedir.

Bu sebeple ekte yer alan cihaz türlerinde var olan ve mezkur Yönetmelik kapsamında yürütülen faaliyetlere ilişkin değerlendirilmesini istediğiniz standart, kılavuz, prosedür vb. bilgilerin ekli listede cihazların yanına yazarak 04.03.2019 Pazartesi saat 12:00’ye kadar [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz.

İlgilenen üyelerimize duyurulur

Saygılarımızla

(Aslı İmzalıdır)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Liste için Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ