Tümdef
Duyurular

TİTCK Tıbbi Cihaz Teknik Servis Sağlayıcılarının Ve İlgili Teknik Personelin Kaydına İlişkin 2019/1 Sayılı Genelge Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Kılavuz.

08 Mart 2019

Değerli Üyemiz,

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından ‘’Tıbbi Cihaz Teknik Servis Sağlayıcılarının Ve İlgili Teknik Personelin Kaydına İlişkin 2019/1 Sayılı Genelge’’ kapsamında ilgili kayıtların yapılmasına dair usul ve esasların uygulanmasına ilişkin kılavuz yayımlanmıştır.

https://www.titck.gov.tr/duyuru/tibbi-cihaz-teknik-servis-saglayicilarinin-ve-ilgili-teknik-personelin-kaydina-iliskin-2019-1-sayili-genelge-hukumlerinin-uygulanmasina-iliskin-kilavuz-07032019162300

Bu Kılavuz, tıbbi cihaz teknik servis sağlayıcılarının ve ilgili teknik personelin Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından yayımlanan 2019/1 sayılı Genelge hükümleri doğrultusunda yapılacak olan kayıt işlemlerine ilişkin usul ve esasları belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ