Tümdef
Duyurular

TOBB MEYBEM-Eylül Ayı Eğitim Takvimi Duyurusu

13 Eylül 2024

Değerli Üyemiz,

TOBB’un iştirak firması olan TOBB MEYBEM A.Ş. , yeşil dönüşüm süresince rehberlik etmek amacıyla Eylül ayında önemli içeriklere sahip 3 eğitimi içeren takvimi yayınlanmıştır.

TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. tarafından sunulan pratik çalışmaları da içeren interaktif eğitim programlarıyla; ürün karbon ayak izi, kurumsal karbon ayak izi, su ayak izi konularında şirketlerimize bilgi, beceri ve yetkinlik kazandırmak hedeflemektedir.

-16-17-18 Eylül - TS EN ISO 14067 Ürün Karbon Ayak İzi Eğitimi: TS EN ISO 14067 standardını dikkate alarak ürünlere yönelik karbon ayak izi çalışmaları ve raporlamaları konusunda temel bilgilendirmeyi ve pratik uygulamalar ile ürün karbon ayak izinin hesaplanmasını temel alan eğitim programıdır.

Afiş için tıklayınız

-24-25 Eylül - TS EN ISO 14046 Su Ayak İzi Eğitimi: İşletmelerin su ayak izi envanterini hesaplayacak, su ayak izi raporunu hazırlayacak, su ayak izi etki analizlerini temel alan eğitim programıdır.

Afiş için tıklayınız

-25-26-27 Eylül - TS EN ISO 14064-1 Kurumsal Karbon Ayak İzi Eğitimi: Şirketlerimizin uluslararası standarda göre karbon ayak izini hesaplaması, raporlaması, emisyon kaynakları ve emisyon faktörlerini belirleyebilmesini temel alan eğitim programıdır.

Afiş için tıklayınız

Detaylı bilgi, eğitim programları ve başvuru için linki ziyaret edebilirsiniz: https://meybem.org.tr/

İletişim İçin: Yeşim ÖZGEN - 0312 218 26 38

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ