Tümdef
Duyurular

UTS // Elektronik İmza Sağlayıcı İle İmzalanan Belge Örnekleri Hakkında

14 Ekim 2020

Değerli Üyemiz,

KK-8 numaralı duyuru ile ilgili olarak TITCK ÜTS üzerinde alt yapı çalışmaları yapmakta olup, bu konuda üreticiler tarafından farklı e-imza servis sağlayıcıları ile imzalanan belge örnekleri konusunda yardım rica etmiştir.

Bu konuda, farklı ülkelerdeki imalatçı firmaların yetkili bir e-imza servis sağlayıcısı ve uygulamaları yoluyla zaman damgalı olarak elektronik ortamda imzalanan ve hukuken ıslak imza yerine geçebilecek belge örneklerini paylaşmamız istenmektedir.

Ne kadar çok farklı e-imza sağlayıcısından elde edilen e-imzalı belge örneğine ulaştırabilirsek, prosedürün devreye sokulması o kadar güvenilir, doğru ve hızlı olacaktır. Ekte, e-imza ile imzalanmış belge örneği de ayrıca bilginize sunulmuştur.

Bu kapsamda elinizdeki örnek belgelerin 28.10.2020 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar [email protected] adresine göndermenizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ek: Örnek Belge İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ