Tümdef
Haberler

''Piyasa Gözetim ve Denetim/Uyarı Sistemi Semineri'' 13.10.2014 Tarihinde İSO Meclis Salonunda Gerçekleşti.

''Piyasa Gözetim ve Denetim/Uyarı Sistemi Semineri''  13.10.2014 Tarihinde  İSO Meclis Salonunda Gerçekleşti.

''Piyasa Gözetim ve Demetim/Uyarı Sistemi Semineri'' İSO tarafından 13.10.2014 tarihinde kurum yetkililerinin, üye firmalarımızın ve sektör firmalarının katılımı ile yapıldı.

Oturum Başkanlığını İSO Meclis üyesi ve Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. F.A.Tolga Sözen'in yaptığı seminere Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Tıbbi Cihaz Denetim Daire Başkanı Sn. Fatih Tan, Tıbbi Cihaz Uyarı Sistemi Birim Sorumlusu Sn. Hande Turan, Tıbbi Cihaz Denetim Birim Sorumlusu Günay Aksu konuşmacı olarak katılmıştır.

Seminer Sn. F.A. Tolga Sözen'in Piyasa Gözetim ve Denetim, Uyarı sisteminin sektörümüz için önemini belirten açılış konuşmasından sonra kurum yetkilileri tarafından bilgilendirme sunumları ile devam etmiştir.

Sn. Fatih Tan beyin Denetim Hizmetleri Dairesi'nin yapılanması ve görev-sorumluluklarını hakkındaki bilgilendirme konuşmasından sonra, Uyarı Sistemi Birimi ve Denetim Birimi Sorumlularının sistem hakkındaki bilgilendirme sunumlarına geçilmiştir. Her iki sunumu ekte bulabilirsiniz.

Konuşmalardan sonra toplantı soru-cevap şeklinde devam etmiş olup, Piyasa Gözetim ve Denetim-Uyarı Sisteminin kurum-sektör-kullanıcı açısından kaliteli ve güvenli ürün açısından önemi bir kere daha vurgulanmıştır.

Sektörümüz adına seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Massiad Yönetim Kurulu

Tıbbi Cihaz Uyarı Sistemi Sunumu İçin Tıklayınız

Tıbbi Cihaz Piyasa Gözetim ve Denetim Sunumu İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ