Tümdef
Haberler

18.Ekspomed / Labtek Fuarı Başarıyla Tamamlandı.

18.Ekspomed / Labtek Fuarı Başarıyla Tamamlandı.

31 Mart – 3 Nisan 2011 tarihinde düzenlenen olan 18.Ekspomed/Labtek Fuarları, TÜMDEF ve SEİS işbirliğiyle daha da güçlendi. Her yıl TÜYAP A.Ş. tarafından düzenlenen fuarlar için Massiad ve bağlı derneklerle TÜMDEF’in katılımı projeye büyük avantajlar sağladı. Tüyap, Tumdef ve Seis arasında 5 yıllığına düzenlenen protokol, karşılıklı destek, üyelere özel fiyatlar ve ortak yapılacak etkinlikleri kapsadı.

Massiad üyelerinin 70’e yakının katıldığı fuarda; üyelerimiz hem stand açarak ürünlerini sergileme, hem de sağlık personeli, kamu kurum yetkilileri, alt bayiler, aynı konuda çalışan diğer firmalar ve bazen de yurt dışı ziyaretçileri ile yeni ilişkiler kurma veya mevcut ilişkilerini daha da güçlendirme fırsatı buldu.

Fuarın ilk gününde Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ekrem Atbakan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Massiad Başkanı Kazım Eryaşar birlikte standları gezerek ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Tıbbın her dalında mekanik ya da elektro-medikal yöntemlerle teşhise yardımcı olan araç, gereç ve sistem sunan kurumların katıldığı EKSPOMED fuarlarında, hastane donanımı, ekipmanları, malzemeleri, ameliyat cihaz ve aletleri ve ameliyathane donanımları, acil bakım ve yoğun bakım ekipmanları, oftalmik ürün ve cihazlar, ortopedik cihaz ve protezler, diyaliz makineleri, fizik tedavi, rehabilitasyon alet, gereç, sistemleri, monitör sistemleri ve monitörler, nükleer, medikal, diagnostik ekipmanlar, tek kullanımlık malzemeler, beşeri ilaçlar, diyet ürünleri, ambulanslar, bilgi işlem kurumları, sağlık sigortası kurumları, ilgili yayın ve eğitim kuruluşları yer aldı.

Fuara ilgi gösteren tüm üyelerimize ve meslektaşlarımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

SaygılarımızlaKazım ERYAŞARYönetim Kurulu Başkanı

Fuar görüntüleri için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ