Tümdef
Haberler

Başkanımız Sadrettin DAİ Yeni Yıl Mesajı

Başkanımız Sadrettin DAİ Yeni Yıl Mesajı
Değerli Meslektaşlar,

İnsanlık için zor geçen 2020 ve 2021 yılları sektörümüz için ilave yükler getirmiş, olumsuz ekonomik koşullar tıbbi cihaz üretim ve tedariğini gerçekleştirmekte güçlükler yaşamamıza neden olmuştur.

Bununla birlikte sektörel sorunların gündeme taşınması ve çözüme ulaştırması yönünde Sivil Toplum Kuruluşlarının sağladığı fayda ve etkinlik daha açık görülmüştür.

MASSİAD olarak yılın son günlerinde gerçekleşen kamu ödemelerinin devamlılık kazanması ve devlet kurumlarından alacaklarımızın söz verilen sürelerde ödenmesini sağlayacak kanuni altyapının oluşturulması yönünde çalışmalarımız yeni yılda da devam edecek olup, sektörümüzün diğer sorunlarına da odaklanıyor olacağız.

Bu vesileyle 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur, bereket getirmesini, Tıbbi cihaz üretim ve tedariğinde işlerimizi geliştirmek ve hizmet kalitesini artırmak için çalışacağımız bir yıl olmasını dilerim.
Selam ve saygılarımla,

C. Sadrettin Dai
Yönetim Kurulu Başkanı
MASSİAD Marmara Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçileri Derneği
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ