Tümdef
Haberler

Başkanımız Tolga SÖZEN 'Daha Güçlü Bir Ses Olabilmek İçin Türkiye Geneline Açıldık' Röportajı

Başkanımız Tolga SÖZEN 'Daha Güçlü Bir Ses Olabilmek İçin Türkiye Geneline Açıldık' Röportajı

Marmara Sağlık Sektörü İşadamları Derneği’nin başkanlığı’na seçildiniz. Öncelikle hayırlı olsun. MASSİAD olarak yeni dönemde neler yapacaksınız anlatır mısınız?

Öncelikle beni ve ekibimi dernek yönetimine seçerek takdirlerini gösteren üyelerimize çok teşekkür ederim. Sağlık sektöründe son yıllarda değişen uygulamalara sağlıklı bir şekilde adapte olmak adına üyelerimiz ile birlik içinde çalışmamızın sektörümüz açısından çok önemli olduğunu düşünmekteyim. Yeni yönetimde özellikle bu konularda sağlıklı ve verim çalışmalara imza atmak adına, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerimizin hepsini rutin toplantılarımıza dahil ediyoruz. Ayrıca da bu üyelerimiz arasında yaptığımız görev dağılımı ile hem yönetmelik, mevzuat vs gibi teknik konularda hem de yen, üye kazanımı, üyelerle ilişkiler vs gibi idari konularda daha etkili olmayı planlıyoruz.

Röportajın devamını okumak için tıklaynız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ