Tümdef
Haberler

Ekap Uygulamaları Semineri 26.04.2013 Günü İTO Meclis Salonunda Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

Ekap Uygulamaları Semineri  26.04.2013  Günü İTO Meclis Salonunda Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

İTO Tıbbi Aletler Komitesinin önerisi ile İTO tarafından 26 Nisan 2013 tarihinde Ekap Uygulamaları Semineri yapıldı.

Oturum Başkanlığını İ.Ü. Döner Sermaye İşleteme Müdür Yardımcısı Sn. Prof.Dr.Halim İşsever'in yaptığı seminere Başkanımız Sn.Kazım Eryaşar, Kamu İhale Kurumu Elektronik Daire Başkanı Sn. Ferruh Solak ve Kamu İhale Uzmanı Sn.Ümit Alsaç konuşmacı olarak katıldı.

İTO Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Selçuk Tayfun Ok'un açılış konuşması ile başlayan seminere yoğun bir katılım ve ilgi vardı. İTO Tıbbi Aletler Komitesi Meclis Üyesi olan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Kazım Eryaşar EKAP' ın işlemleri kolaylaştıran, maliyeti düşüren, zaman kaybını önleyen, şeffaf ve denetimi sağlayan bir sistem olduğunu dile getirdiği konuşmasından sonra sözü Sn. Ferruh Solak beye bıraktı. Sn. Ferruh Solak bey genel EKAP sistemini, yapılanma ve ilerde yapılacak yenilikler konusunda bilgilendirme sunumu dile devam etti. KİK uzmanı Sn. Ümit Alsaç EKAP (Elektronik Kamu Alım Platformu)ve e-ihale ile ilgili tüm detayları, gelişmeleri, uygulamanın nasıl olacağını geniş bir şekilde sundu. Daha sonra soru-cevap şeklinde devam eden seminerde Sn. Solak ve Sn. Alsaç katılımcıların sorularını cevapladı.

Sektörümüz adına seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Massiad; 2013Resimler İçin Tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ