Tümdef
Haberler

Ekap ve E-İhale Semineri 08.04.2011 Günü İTO Meclis Salonunda Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

Ekap ve E-İhale Semineri 08.04.2011 Günü İTO Meclis Salonunda Yoğun Bir  Katılımla Gerçekleşti.

İTO 38.nolu Tıbbi Aletler Komitesinin önerisi ile Odanın düzenlediği seminerin Oturum Başkanlığını İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sn. Dr. Abdulvahit Sözüer yaptı. İTO Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Muhammed Yenel’in açılış konuşması ile başlayan toplantıya yoğun bir katılım ve ilgi vardı. Aynı zamanda İTO 38.nolu Tıbbİ Aletle Meslek Komitesi Başkanı ve İTO Meclis Üyesi olan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Kazım Eryaşar’ın EKAP süreci ile yaptığı konuşmanın ardından KİK uzmanı Sn. Ümit Alsaç EKAP (Elektronik Kamu Alım Platformu)ve e-ihale ile ilgili tüm detayları, gelişmeleri, uygulamanın nasıl olacağını geniş bir şekilde sundu. Daha sonra soru-cevap şeklinde devam eden seminerde Sn Alsaç katılımcıların sorularını cevapladı ve uygulamadaki endişelerin nasıl giderileceği konusunda bilgiler verdi.

Seminer sonunda söz alan Sn.Eryaşar, e-ihale yöntemi ile yapılacak ihalelerin hemen başlamayacağını bildiklerini, ancak üyelerimizin kafalarındaki soru işaretlerini gidermek için bu semineri düzenlediklerini açıkladı. E-ihale yönetimi ile yapılacak ihaleler başladıktan sonra uygulamadaki durumu gördükten sonra da bu tür eğitimlere devam edeceklerini ve bu konuda da KİK ten her zaman büyük destek gördüklerinin altını çizdi ve seminere düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Saygılarımızla

Massiad Genel Sekreterliği

Seminer görüntüleri için tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ