Tümdef
Haberler

Expomed/Labtek fuarları İstanbul’da gerçekleşti…

Expomed/Labtek fuarları İstanbul’da gerçekleşti…

Derneğimizin resmi olarak desteklediği EXPOMED/LABTEK Fuarları bu yılda herzamanki coşkusuyla sağlık paydaşlarını biraraya getirdi. Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep AKDAĞ’ın da teşrif ettiği fuara katılım yüksekti.

Derneğimizin resmi olarak desteklediği EXPOMED/LABTEK Fuarları bu yılda herzamanki coşkusuyla sağlık paydaşlarını biraraya getirdi. Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep AKDAĞ’ın da teşrif ettiği fuara olan katılımın yüksekliği sektörümüzün dinamizminin bir göstergesiydi. . Önümüzdeki yıllarda da Bakan düzeyinde katılım sağlanması sektörümüze çok değerli bir katkı sağlayacaktır.Sağlık Bakanımızın ve Müsteşarımızın sektör hakkındaki beklentileri,tavsiyeleri ve pozitif yaklaşımları tüm paydaşlarca memnuniyetle karşılanmıştır.

Toplam 450 firma ve yaklaşık 20000 kişinin ziyareti ile gerçekleşen fuarda yeni teknoloji Tıbbi Cihazlar tanıtıldı. Fuar sayesinde Tıbbi Cihaz Tedarikçisi meslektaşlarımız profesyonel sunumları ve fuara olan inançları ile yine ülkemizin sağlık alanına ,insanımızın yaşam kalitesine önemli katkılar sunmuştur. Massiad’ın çok kıymetli 53 üye şirketi son derece profesyonel hazırlanmış standlarında ziyaretçilerini ağırladılar.

Ayrıca geçtiğimiz yıl Mayıs ayında TÜYAP Yönetimi ve tüm sivil toplum kuruluşlarının biraraya gelerek hazırladığı ortak protokolllerle TÜMDEF ve SEİS patronajında yüksek bir temsiliyet sağlandı.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bu yıl ayrılan bir sergi alanı sayesinde bağlı hastane idarelerinin ve çok sayıda hekiminde katılımı sağlandı.Ayrıca bu yıl ilk defa Termal Sağlık konusuna ayrılan salon ve burada sergilenen hizmetler fuara ayrı bir değer kattı.

Fuar Resimleri için tıklayınız…….

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ