Tümdef
Haberler

EXPOMED-LABTEK sektör işbirliğiyle daha da güçlendi..

EXPOMED-LABTEK sektör işbirliğiyle daha da güçlendi..
18-21 Mart 2010 da düzenlenecek olan 17.Expomed/Labtek Fuarları ,TÜMDEF ve SEİS işbirliğiyle daha da güçlendi.Heryıl TÜYAP A.Ş. tarafından düzenlenen fuarlar için Massiad ve bağlı derneklerle TÜMDEF’in katılımı projeye büyük avantajlar sağlayacak. Tüyap,Tümdef ve Seis arasında 5 yıllığına düzenlenen protokol, karşılıklı destek, üyelere özel fiyatlar ve ortak yapılacak etkinlikleri kapsıyor.Tüyap,Tümdef ve Seis arasında 5 yıllığına düzenlenen protokolün tanıtımı için sektörel basın davet edilerek yapılan basın toplantısında söz alan Tüyap İcra Kurulu Başkanı Serdar YALÇIN,

Sektörel tüm derneklerin desteğini aldıkları için çok mutlu olduğunu ifade ederek bunun Expomed Labtek Fuarları ve Tüyap ailesi için onur vesilesi olduğunu söyledi.sektörel Sivil Toplum Kuruluşlarının katkısıyla önümüzdeki yıllarda daha da büyüyeceğine ve uluslar arası platforma yayılacağını kaydetti. Global ekonomik krize rağmen sektörün desteğinden ve katılım teyitlerinden çok memnun olduğunu belirten YALÇIN,bu yıl Expomed Labtek fuarlarının dahada etkin bir büyüme kaydedeceğine inandığını söyledi.TÜMDEF Genel Başkanı Mehmet Ali ÖZKAN yaptığı konuşmada, sektörün yeni bir döneme hazırlandığını, yaşanacak değişimde fuarların da önemine değindi.Bağlı derneklerin çatı kuruluşu olarak bu işbirliğinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden ÖZKAN, süreci destekleyen dernek başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür etti.

SEİS Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR konuşmasında, Expomed Labtek Fuarlarının sektör için çok önemli bir ifade ve fırsat platformu olduğunu belirtti.DEMİR ayrıca katılımcı firmalarımızın talepleri doğrultusunda yapılacak bazı yeniliklerin fuuarın daha etkin,verimli ve kazançlı olacağını vurguladı.

MASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Uğur MUMAY toplantıda yaptığı konuşmasında, fuarlardan sonra katılımcı anketlerinin etkinleştirilmesi, ziyarteçi listelerinin güncellenerek nitelikli katılımın sağlanması konusunda çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti. Fuarın yurtiçinde etkin tanıtımı için Üniversiteler, Ticaret Odaları ve Sağlık Yöneticileriyle işbirliği yapılmasını , sağlık kurumlarında fuar öncesi tanıtım afişlerinin arttırılmasını, yurtdışında etkin tanıtımın ateşelikler kanalıyla yapılmasını , fuar sürecinde mesleki ve bilimsel seminerlere ağırlık verilmesi gerekliliğini ifade etti.

MUMAY ayrıca,işbirliği protokolünde öngörülen Fuar Komitesi için, sektör temsilcileri ve Tüyap ekibinin muntazaman görüşmesinin faydalı olacağına inandığını hatırlattı.

Toplantı Görüntüleri

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ