Tümdef
Haberler

I. Uluslararası ve IV Ulusal Tıbbi Cihaz Üretici Ve Tedarikçileri Kongresi

I. Uluslararası ve IV Ulusal Tıbbi Cihaz Üretici Ve Tedarikçileri Kongresi

Ege Tıbbi Malzemeciler Derneğitarafından, derneğimize ulaşan yazıda Sağlık Bakanlığı'nın himayelerinde Federasyonumuz TÜMDEF ve SEİS'in öncülüğünde,Ege Tıbbi Malzemeciler Derneği'ninorganize ettiği “IV.Ulusal ve I. Uluslararası TIBBİ CİHAZ ÜRETİCİ VE TEDARİKÇİLERİ KONGRESİ” 27-30 EYLÜL 2012 tarihleri arasında Çeşme Altın Yunus Resort&Thermal Hotel'de yapılacağı belirtilmiştir.

İlki 02-05 Şubat 2006 tarihleri arasında Çeşme-İzmir'de yaklaşık üç yüz katılımcı ile toplanmıştır. İkincisi 7-10 Şubat 2008 tarihlerinde Kemer-Antalya'da ve üçüncüsü 17-20 Şubat 2011 tarihlerinde Kundu-Antalya'da gerçekleştirildiği ifade edilmiştir.

Sektörümüzün içinde bulunduğu durumun değerlendirilmesi ve yaşanan sorunlara çözüm önerilerinin ilgili tarafların katılımı ile tartışılması için uygun bir ortam sağlamaktadır. Tıbbi cihaz sektöründeki üretici, ithalatçı, bayi vb. firmaların temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ile ilgili kamu kurum yetkilileri bir araya gelmektedir; sektörümüzle ilgili son gelişmeler konuların uzmanları tarafından katılımcılara aktarılmakta, sorunlar ve çözüm önerileri tartışılmakta, gelecek için stratejiler değerlendirilmekte ve ilgililere aktarılmaktadır.

Bu yıl ilk kez uluslararası olarak düzenlenecek kongrede, yurtdışındaki sivil toplum kuruluşu yetkilileri, yabancı firma temsilcileri, uzmanların katılımıyla yurtdışındaki sektörel gelişmeler ve uygulamalar hakkında bilgi aktarımı sağlanacaktır. Yine offsett, kümelenme ve outsource konularında düzenlenmesi planlanan etkinlik ve eğitimlerle de katılımcı firmalarımıza yurtdışı firmalarla işbirliği geliştirme olanakları sunulacaktır.

Sadece tıbbi cihaz üreticisi ve tedarikçisi firma sahiplerini değil, sektöre yatırım yapma düşüncesinde olan her türlü yerli ve yabancı kişilerin, akademisyenlerin ve sektörde çalışmak isteyen öğrencilerin de katılımlarını beklemekteyiz.

Kongre çalışmalarına azami katılım ve desteğin sağlanması için tüm MASSİAD üyelerinin hassasiyet göstermesini temenni ederiz.

Bilgilerinizi rica eder, kayıt ve katılım hususunda destek vermenizi temenni ederiz.

Kongre hakkında detaylı bilgilere http://www.tibbicihazkongresi.org/ web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

(Aslı imzalıdır)

F.A.Tolga SÖZEN

Genel Sekreter

Birinci Duyuru Broşürü İçin tıklayınızEge Tv Vizyon Programı Muhittin Erdem Röportajı
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ