Tümdef
Haberler

III. Yıldız Biyomühendisilik Günleri 15-16 Mayıs 2013 tarihlerinde Yapıldı

III. Yıldız Biyomühendisilik Günleri 15-16 Mayıs 2013 tarihlerinde Yapıldı

III. Yıldız Biyomühendisilik Günleri 15-16 Mayıs 2013 tarihlerinde Yapıldı

15-16 Mayıs 2013 tarihlerinde gerçekleşen III. Yıldız Biyomühendisilik Günleri'ne Başkanımız Sn. Kazım Eryaşar bey konuşması olarak katıldı.

Sn. Kazım Eryaşar bey ''Biyomedikal Sektörde Biyomühendislerin Yeri'' başlıklı konuşmasına derneğimiz ve sektörümüz hakkında verdiği bilgilendirme ile başladı. Sn. Eryaşar konuşmasınada son yıllarda sağlık sektöründe yapılan değişimlerin özellikle Tıbbi Cihaz sektöründe oluşan yeni yapılanmaların sektörümüzde Biyomühendislere ihtiyacı artırdığını vurgulayarak, sözlerine Biyomühendislerin sektörümüzdeki çalışma kolları hakkında bilgilendirmesi ile devam etti. Dernek olarak bu kapsamda Biyomühendislere her zaman destek olacaklarını bildiren Sn. Eryaşar'ın konuşması katılımcı akademisyenler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi ile dinlendi.

Oturum sonunda Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölüm Başkanı Prof.Dr. İbrahim Işıldak, katılımlarından ve paylaştığı değerli bilgilerden dolayı Sn. Kazım Eryaşar'a teşekkürlerini iletmiş ve katlım sertifikasını sunmuştur.

Saygılarımızla.

Massiad; 2013Resimler İçin Tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ