Tümdef
Haberler

İstanbul Üniversitesi Hastaneler Direktörlüğü Yönetim Kurulu Toplantısına, MASSİAD Yönetim Kurulu Davet Edildi.

İstanbul Üniversitesi Hastaneler Direktörlüğü Yönetim Kurulu Toplantısına, MASSİAD Yönetim Kurulu Davet Edildi.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Sn. Yunus Söylet’i ziyaretimizin hemen ardından, Hastaneler Genel Direktörü Sn.Doç Dr. Haluk Özsarı Rektörün talimatları üzerine Yönetim Kurulu Başkanımız Kazım Eryaşar'ı arayarak ilk Yönetim Kuruluna davet ettiler.

5 Haziran 2012 günü Yönetim Kurulu Başkanı ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Kamil Adalet başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İstanbul Üniversitesi Hastaneler Genel Kordinatörlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri ve MASSİAD Yönetim Kurulu üyeleri katılmıştır.

Katılımcı Listesi

İ.Ü. Hastaneler Genel Koordinatörlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri

1. Prof.Dr.Kamil ADALET(Rektör Yardımcısı&Yönetim Kurulu Başkanı) 2. Prof.Dr.Özgün ENVER(Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı)3. Prof.Dr.Feyza DARANDELİLER (İstanbul Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı) 4. Prof.Dr.Sevtap AKINCI (Dişhekimliği Fakültesi Dekanı Yardımcısı)

5. Prof.Dr.Haydar SUR(Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı)

6. Prof.Dr.Ahmet KİZİR(Onkoloji Enstitüsü Müdürü)

7. Prof.Dr.Zerrin YİĞİT(Kardiyoloji Enstitüsü Müdürü)

8. Prof.Dr. Mehmet Akif KARAN (İstanbul Tıp Fakültesi Sağlık Uyg.ve Arşt.Mrk. Başhekimi)

9. Prof.Dr.Şafak KARAMEHMETOĞLU(Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Sağlık Uyg.ve Arşt.Mrk. Başhekimi)

10. Prof.Dr.Recep GÜLOĞLU(İ.Ü.Döner Sermaye İşletme Müdürü)

11. Prof.Dr.M.Yakup TUNA(İ.Ü.Hastaneleri Tıbbi Direktörü)

12. Yrd.Doç.Dr.S.Haluk ÖZSARI(İ.Ü.Hastaneleri Genel Direktörü)

MASSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri

1. Kazım ERYAŞAR(Başkan)

2. M.Ali ÖZKAN(Başkan Yardımcısı)

3. Ayşe Esmeray GÜRBÜZ (Yönetim Kurulu Üyesi)

4. Dilaver ALTUN(Yönetim Kurulu Üyesi)

Yönetim Kurulu Başkanımız Kazım Eryaşar Yönetim Kurulu Üyelerine davet ve kabullerinden dolayı teşekkürlerini sundu. MASSİAD Yönetim Kurulu Üyelerimizi takdim ettikten sonra derneğimizin kuruluşu, amacı yaptığı çalışmalar ve üyeleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak, İstanbul Üniversitesine bağlı Hastanelerle ilgili hazırlamış olduğumuz raporu sundu. Sayın Prof. Dr. Kamil Adalet tüm katılımcıların görüşlerini aldı. Ve bundan sonra ne türlü çalışmaların yapılacağı konusunda görüş alışverişinde bulunarak, Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyelerinden ve Üniversite Hastaneleri Genel Direktörlüğü Yönetim Kurulunun belirleyeceği temsilcilerden oluşan bir komisyon kurulması gereğini belirttiler. Sorunların acilen sıralanarak giderilmesi için gerekli çalışmalara hemen başlanılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Yönetim Kurulumuzu kabul eden ve sorunlarımızı dikkatle dinleyen Hastaneler Direktörlüğü Yönetim Kurulunun tüm üyelerine şükranlarımızı sunarız.SaygılarımızlaF.A.Tolga SözenGenel Sekreterİstanbul Üniversitesine verdiğimiz raporumuz için tıklayınızToplantı resimleri için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ