Tümdef
Haberler

İstanbul Üniversitesi Yetkilileriyle Yapılan Toplantıların Nihai Raporu

İstanbul Üniversitesi Yetkilileriyle Yapılan Toplantıların Nihai Raporu

İstanbul Üniversitesi Rektörü Sn. Yunus Söylet ziyareti, Hastaneler Genel Direktörü Yönetim Kurulu katılımından sonra Massiad yönetimi olarak 18.07.2012 tarihinde İstanbul Üniversitesi temsilcilerinin katılımı ile bir toplantı yapılmıştır.

Yönetim Kurulu Başkanımız Kazım Eryaşar yaşanan sorunların çözümü için bu toplantının sektör adına çok sevindirici ve faydalı olacağının önemini belirterek teşekkürlerini sundu. Daha önce kuruma sunulan İstanbul Üniversitesine bağlı Hastanelerle ilgili hazırlamış olduğumuz rapor (Ek1) üzerine görüşmelere geçildi. Satın alma, malzeme teslimi, ödeme sorunları, kuruma bağlı üç hastanede yaşanan uygulama farklılıkları konuları gibi daha önce sunulan raporumuz tek tek maddeler halinde ele alınarak irdelendi ve gerek kurum olarak gerekse ortak çözüm çalışmaları yapılması üzerine fikir birliği sağlandı.

Bu sorunların çözümü için kurum gerekli çalışmaları ve önlemleri almak için kendi içlerinde bir çalışma yapacaklarını ve sonuca bağlanan raporun tarafımıza sunulacağını bildirmişlerdi. Massiad olarak yetkililere, Üniversite tarafından rapor çıktıktan sonra iyileştirme çalışmalarının yeterliliği üzerine ileriki günlerde bir toplantı daha yapılmasının faydalı olacağı düşüncesi iletmiş ve yetkililer konuya olumlu görüş bildirilmiştir.

Yönetim Kurulumuzu kabul eden ve sorunlarımızı dikkatle dinleyen toplantıya katılan Üniversitenin tüm katılımcılarına şükranlarımızı sunarız.

18.07.2012 tarihinde yapılan toplantı sonucu Üniversitenin hazırlayıp tarafımıza yollamış olduğu iyileştirme çalışmaları raporu(Ek2), derneğimizin temel prensibi olan şeffaflık ilkesi doğrultusunda tarafınıza sunulmaktadır.

İ.Ü. Katılımcı Listesi

1. Prof. Dr. Recep GÜLOĞLU

2. Prof. Dr. Mehmet Akif KARAN

3. Prof. Dr. Şafak KARAMEHMETOĞLU

4. Prof. Dr. Halim İŞSEVER

5. Prof. Dr. Özcan ÖZTÜRK

6. Doç. Dr. Önder ŞAHİN

7. Doç. Dr. Kazım BEŞİRLİ

8. Muhlis EREN

9. Ahmet ÇOŞKUN

10. M. Ercan YETİŞTİRİCİ

MASSİAD Katılımcı Listesi

1. Kazım ERYAŞAR

2. Ayşe Esmeray GÜRBÜZ

3. Dilaver ALTUN

4. Filiz GÜNDÜZ

Saygılarımızla

(Aslı İmzalıdır)

F.A.Tolga Sözen

Genel Sekreterİstanbul Üniversitesine yazdığımız rapor için tıklayınız(Ek1)İstanbul Üniversitesinin Derneğimize göndermiş olduğu rapor için tıklayınız(Ek2)
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ