Tümdef
Haberler

Massiad / Marmara Sağlık Sektörü İşadamları Derneği'nde Kazım ERYAŞAR Dönemi...

Massiad / Marmara Sağlık Sektörü İşadamları Derneği'nde Kazım ERYAŞAR Dönemi...

Değerli Üyelerimiz

Derneğimizin 5.Olağanüstü Genel Kurulu İstanbul-Dedeman Otelinde 11 Aralık 2010 Cumartesi günü saat 13.30 da yapılmıştır. Toplantıya 173 üyemizden 41 etkin üyemiz katılmıştır. Açılışı yapmak üzere Denetim Kurulu adına Denetim Kurulu Üyesi Sn. V. Cengiz Balçık söz almıştır. İstiklal Marşımızın okunması ardından divan heyeti seçimine geçilmiştir.

Divan heyetinin başkanlığına Sn. Kürşat Özgün, kâtip üyeliklere Sn. Dündar Tüfekçioğlu ve Sn. Sinan Dilek seçilmiştir. Divan başkanlığınca saygı duruşu yaptırıldıktan sonra gündeme geçilmiştir. Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Divan Heyetine oybirliğiyle yetki verilmiştir.

13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Sn. Uğur Mumay, olağanüstü toplantıya neden olan konular hakkındaki görüşlerini ifade ederken 'Sektörel Sivil Toplum yapılanmasında sektörün ihtiyaçları ve mevcut yapılanmanın değerlendirilerek temsil gücü yüksek, sektöre yön verebilecek, profesyonel kadrolara sahip, yurtiçi ve yurtdışı temsilcileri bulunan, güçlü bütçesi ve uzman danışmanları olan, Massiad ekseninde bir re-organizasyona ihtiyaç duyulduğunu ifade etmiştir. Mevcut yapı içerisinde yapabileceği daha fazla bir katkı kalmadığını ve yeni yapılanmanın bugünden tartışılmasının geleceğe yönelik bir projeksiyon olacağını özellikle vurgulamıştır. Yönetim Kurulu faaliyet raporu, kesin hesap raporu-bilanço ve denetim raporu okundu, müzakere edilmiş ve yönetim kurulu oybirliğiyle ibra edilmiştir.

Genel Kurulda seçilen Massiad Yönetim Kurulu listesi aşağıdaki isimlerden oluşmuştur.

1-Kazım Eryaşar Yönetim Kurulu Başkanı

2-F.A.Tolga SözenYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

3-Şahin Engin TaşpınarYönetim Kurulu Genel Saymanı

4-Şerafettin AtikYönetim Kurulu Genel Sekreteri

5-Binhas Kebudi Yönetim Kurulu Üyesi

6-Dilaver Altun Yönetim Kurulu Üyesi

7-Sinan Dilek Yönetim Kurulu Üyesi

Seçilen yönetim adına söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kazım ERYAŞAR, yeni döneme ilişkin çalışma raporu ve tahmini bütçeyi genel kurula sunmuştur.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Sn. F.A.Tolga Sözen, Sn. M. Ali Özkan, Sn. Kemal Yaz, Sn. Özden Dallı Sn. Zekeriya Avşar ve Sn Hilal Tekin Yeşilyurt sektörün daha sağlıklı bir şekilde temsil edilmesi, sektörel sivil toplum yapılanmasında organizasyon şemalarının yeniden gözden geçirilmesini ve Federasyonla iletişim aksaklılıklarının giderilmesi ve daha üst düzeyde tutulabilmesi için bilgilendirme süreçlerinin daha etkin olması amacıyla Federasyon başkanının veya görevlendirdiği bir kişinin ayda bir derneğimizi ziyaret etmesinin sağlanmalı hususlarındaki görüşlerini genel kurulumuza aktarmışlardır.

Yaklaşık 5 saat süren ve büyük bir olgunlukla tamamlanan Genel Kurulun hem sektörümüze hem de derneğimize hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla

Massiad Yönetim Kurulu Adına

Kazım ERYAŞARGenel Kurul resimleri için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ