Tümdef
Haberler

Massiad 13.Olağan Genel Kurulu başarıyla tamamlandı…

Massiad 13.Olağan Genel Kurulu başarıyla tamamlandı…

Derneğimizin 13.Olağan Genel Kurulu etkin üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Genel Kurulda yeni aday listesini sunan Başkanımız Sn.Uğur MUMAY’ın sunduğu liste seçildi. Genel Kurulda ayrıca Massiad Ana Tüzüğünün bazı maddelerinde önemli değişiklikler yapıldı.

İstiklal Marşımız ve şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından verilen önergeyle Sn. Kazım Eryaşar Divan Başkanlığına kabul edildi. Geçmiş dönem faaliyet raporu, denetim raporu ve mali tablolar okunduktan sonra Genel Kurul üyelerinin oybirliğiyle Yönetim ibra edildi. İkinci önemli madde olarak Massiad Ana Tüzüğünün bazı maddelerinde değişiklikler yapıldı.Yeni tüzükte Mesleki Etik konusunda çok kapsamlı maddeler eklenirken,ana tüzük günün ihtiyaçlarına göre revize edildi. Bu maddenin ardından Yönetim ve Delege seçimleri maddesinde yeni yönetime aday olarak tek listeyle giren Başkanımız Sn.Uğur MUMAY’ın hazırladığı listesi yeniden seçildi.Seçimin ardından yeni yönetim adına söz alan Sn.Uğur MUMAY, tıbbi cihaz sektörünün zor bir dönemden geçtiğini ve bu yüzden sektörün haklarının muhafazası için Sivil Toplum Kuruluşlarına olan ihtiyacın önemine dikkat çekti. MUMAY her meslektaşımızın etik kurallara uygun hareket ederek mesleği temsil etmesi gerektiği , pazara ulusal ve uluslararası kriterlere uygun kaliteli malzemeler sunmakla mükellef olduğunu hatırlattı. MASSİAD’ın sektörde önemli bir temsil misyonuna sahip olduğunu ve bunun artarak devam edeceğini kaydeden MUMAY, Kamu Kurumlarına düzeyli ve çözüm odaklı katkılar sağlayan derneğimizin üyelerle ilişkilerdeki memnuniyete de dikkat çekti.

MUMAY konuşmasının devamında, sivil toplum kuruluşlarında yeni yönetici adaylarının yetiştirilmesi için çaba sarfedeceklerini, yeni dönemde etkin workshoplarla özellikle ‘KİK Mevzuatı, TİTUBB Sistemi, Teknik Şartnameler ve Üretici Sorunları’ gibi konularda mini çalıştayların düzenleneceğini belirtti.Massiad'ın yönetiminde Bilgi Paylaşımının esas olduğunu ifade eden MUMAY, sektörün geleceğini üreticilerimizin belirleyeceğine dikkat çekti.

Genel Kurulda seçilen Massiad Yönetim Kurulu listesi aşağıdaki isimlerden oluştu.

1- Uğur MUMAY Beta Medikal Sağlık Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.şti.2- Alp GÖBEKLİOĞLUGMS-Göbeklioğlu Medikal Sistemler Ltd.Şti.3- Hürriyet ÇİMEN Çimen Medikal Sağlık Gereçleri Ltd.Şti.4- Havva ERKAN Biogen Medikal Aletler Ltd.Şti.5- Ayşe Esmeray GÜRBÜZ Intra Medikal Pazarlama Ltd.Şti.6- F.A.Tolga SÖZEN Kansuk Lab.San.Tic.A.Ş.7- Ümit ÖZKAYA Plasti-Med Plastik Medikal Ürünler Ltd.Şti.Toplantıda üyelerden Alp Göbeklioğlu'nun ASCAME (Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği) üyeliğiyle ilgili verdiği önergesi oybirliği ile kabul edildi.Buna göre ASCAME üyelik süreci hakkında çalışmalarda bulunacak bir komite kurulması , idari/mali yönlerden derneğimizin menfaatleri düşünülerek komite ve denetim kurulunun incelemelerinden sonra üyeliğe karar verilmesi hakkında Yönetime yetki verildi.Toplantıda Genel Kurula hitap eden TÜMDEF Genel Başkanı Mehmet Ali ÖZKAN, Massiad'ın tüm sektöre örnek teşkil ettiğini ve sektör firmalarının Sivil Toplum Kuruluşlarına destek olmasını istedi.Güçlü bir Federasyonun güçlü Derneklerle, güçlü Derneklerin de güçlü üyelerle kaim olacağını ifade eden ÖZKAN, Sivil Toplum Kuruluşlarının , Kamu temsilcileriyle artık aynı zeminde konuşarak çözüm üretebildiğini belirtti. TÜMDEF Genel Başkanı M.Ali ÖZKAN konuşmasında sık sık birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Yaklaşık 5 saat süren ve büyük bir olgunlukla tamamlanan Genel Kurulun hem sektörümüze hemde derneğimize hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Genel Kurul resimleri için tıklayınız…

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ