Tümdef
Haberler

Massiad 19.Ekspomed Fuarını Başarıyla Tamamladı.

Massiad 19.Ekspomed Fuarını Başarıyla Tamamladı.

12 Nisan –15 Nisan 2012 tarihlerinde düzenlenen 19.Ekspomed/Labtek Fuarları, TÜMDEF ve SEİS işbirliğiyle gerçekleşti. Her yıl TÜYAP A.Ş. tarafından düzenlenen fuarlar için Massiad ve bağlı derneklerle TÜMDEF’in katılımı projeye büyük avantajlar sağlayan fuarda, Tüyap, Tumdef ve Seis arasında düzenlenen protokol, karşılıklı destek, üyelere özel fiyatlar ve ortak yapılacak etkinlikleri kapsadı.

Massiad üyelerinin 60’e yakının katıldığı fuarda; üyelerimiz hem stand açarak ürünlerini sergileme, hem de sağlık personeli, kamu kurum yetkilileri, alt bayiler, aynı konuda çalışan diğer firmalar ve bazen de yurt dışı ziyaretçileri ile yeni ilişkiler kurma veya mevcut ilişkilerini daha da güçlendirme fırsatı buldu.

Fuarın açılış konuşmasını T.C.Sağlık Bakanı Sn. Prof. Dr. Recep AKDAĞ, Tümde Başkanı Sn. Kemal YAZ ve SEİS Başkanı Sn. Metin Demir yaptı. Ortak görüş olarak sağlık sektörünün hızla geliştiğini, gelişen sağlık sektörüyle birlikte Türkiye’ye büyük görevler düştüğünü, Türkiye’nin de sağlık sektöründe hak ettiği yeri alabilmesi için kamu-özel sektörün el ele vermesi gerektiği vurgulandı.

Tıbbın her dalında mekanik ya da elektro-medikal yöntemlerle teşhise yardımcı olan araç, gereç ve sistem sunan kurumların katıldığı EKSPOMED fuarlarında, hastane donanımı, ekipmanları, malzemeleri, ameliyat cihaz ve aletleri ve ameliyathane donanımları, acil bakım ve yoğun bakım ekipmanları, oftalmik ürün ve cihazlar, ortopedik cihaz ve protezler, diyaliz makineleri, fizik tedavi, rehabilitasyon alet, gereç, sistemleri, monitör sistemleri ve monitörler, nükleer, medikal, diagnostik ekipmanlar, tek kullanımlık malzemeler, beşeri ilaçlar, diyet ürünleri, ambulanslar, bilgi işlem kurumları, sağlık sigortası kurumları, ilgili yayın ve eğitim kuruluşları yer aldı.

Fuara ilgi gösteren tüm üyelerimize ve meslektaşlarımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla

Kazım ERYAŞAR

Yönetim Kurulu Başkanı

Fuar resimleri için tıklayınız.

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ