Tümdef
Haberler

Massiad 20.Ekspomed/Labtek Fuarlarını Başarıyla Tamamladı

Massiad 20.Ekspomed/Labtek Fuarlarını Başarıyla Tamamladı

41 ülkeden 1.204 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla medikal sektörün buluşma noktası olan 20.Ekspomed/Labtek Fuarları 04-07 Nisan 2013 tarihlerinde gerçekleşti.


TÜYAP adına Serdar YALÇIN, SEİS adına Metin DEMİR’in açılış konuşmalarına, TÜMDEF adına MASSİAD Başkanı Kazım ERYAŞAR’ın , İstanbul Sağlık İl Müdürü Prof.Dr.Ali İhsan DOKUCU'nun konuşması ile devam edildi.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Ercan ŞİMŞEK konuşmasında, Tıbbi Cihaz üretim ve ihracat artışının 2023 yılı hedefi olan 5Milyar $'a ulaşabilmesi için Fuar Katılımının 2014 yılında daha artırılmasının gerekli olduğunu bu noktada Sektöre çok görev düştüğünü vurguladı. Toplu olarak Kurdele kesilerek Fuar Ziyaretçilere açıldı.

Dernek Başkanımız Sn. Kazım ERYAŞAR bey, sağlık sektörünün hızla geliştiğini, gelişen sağlık sektörüyle birlikte Türkiye’ye ve sektöre büyük görevler düştüğünü, Türkiye’nin de sağlık sektöründe hak ettiği yeri alabilmesi için kamu-özel sektörün el ele vermesi gerektiği vurguladı.

Özellikle sağlık konusunda reformların hızlandığı yeni dönemde, tüm alıcı ve tedarikçileri aynı çatı toplayan 20.Ekspomed/Labtek Fuarı 2. gününde yeni Sağlık Bakanı, Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nu ağırladı. T.C. Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun ziyaret ettiği fuar ziyaretçi akınına uğradı.

Massiad üyelerinin 60’a yakının standa açarak katıldığı fuarda; üyelerimiz hem ürünlerini sergileme, hem de , kamu kurum yetkilileri, sağlık personeli, alt bayiler, aynı konuda çalışan diğer firmalar ve yurt dışı ziyaretçileri ile yeni ilişkiler kurma veya mevcut ilişkilerini daha da güçlendirme fırsatı buldu.

Fuara ilgi gösteren tüm üyelerimize ve meslektaşlarımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla.

Kazım ERYAŞAR

Yönetim Kurulu BaşkanıFuar Resimleri İçin Tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ