Tümdef
Haberler

MASSİAD 30.05.2014 Tarihinde Eresin Hotel'de ''Üye Bilgilendirme'' Toplantısı Yaptı

MASSİAD 30.05.2014 Tarihinde Eresin Hotel'de ''Üye Bilgilendirme'' Toplantısı Yaptı

Massiad 30.05.2014 tarihinde yeni Yönetimin 3 aylık faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunmak ve 15.05.2014 tarihinde yayımlanan ''Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği''nin değerlendirilmesi kapsamında üyeleri ile toplantı yapmıştı.

Toplantıya Massiad Yönetim Kurulu, Denetim, Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri ve federasyonumuz Tümdef Başkanı Sn. Kemal Yaz bey katılım sağlamıştır.

Başkanımız Sn. F.A.Tolga Sözen beyin açılış ve Massiad faaliyetleri hakkındaki bilgilendirmesinden sonra 15.05.2014 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren ''Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği''nin gereklilikleri ve sektöre getirdiği yükümlülükler değerlendirilmiştir.

Toplantıda Yönetmelikle ilgili üyelerimizden gelen görüş ve sıkıntılar önümüzdeki günlerde Kurum yetkilileri ile yapılacak toplantılarda gündeme getirilmek üzere not alınmıştır.

Yönetmelik kapsamında siz üyelerimizi daha iyi ve sağlıklı bilgilendirmek amacıyla Haziran ayı içinde Kurum yetkililerinin katılımı ile geniş kapsamlı bir Yönetmelik Değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılan tüm misafirlerimize katılımları ve değerli görüşleri ile derneğimize vermiş oldukları desteğe teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Massiad Yönetim KuruluResimler İçin Tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ