Tümdef
Haberler

Massiad ERYAŞAR’la Yola Devam Kararı Aldı

Massiad ERYAŞAR’la Yola Devam Kararı Aldı

Massiad 14.Olağan Genel Kurulu 03.Mart.2012 de Balmumcu Point Otelde yapıldı. Başkan Yardımcısı Tolga Sözen genel kurula katılan üyelere hoş geldiniz diyerek toplantının açılışını yaptı. İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun yapılmasından ardından genel kurul üyelerimizin önergesi ile Divan Başkanlığına Kürşat Özgün, katip üyeliklere Özden Dallı ve İbrahim Demir seçildiler.

Massiad Başkan Yardımcısı Tolga Sözen Yönetim Kurulu Faaliyet raporunu sunduktan sonra, Sayman Şahin Engin Taşpınar genel kurula kesin hesap raporunu ve bilançoyu sundu. Denetim Kurulu Başkanı İ.Cem Türker ‘in denetim raporunu okunmasından sonra Yönetim Kurulu faaliyet raporu, Bilanço müzakere edilerek oybirliği ile ibra edildi.

Genel kurulda seçilen Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmuştur.

Kazım ERYAŞAR(Başkan)

MehmetAliÖZKAN(Başkan Yardımcısı)
F.A.Tolga SÖZEN (Genel Sekreter)
Ş. Engin TAŞPINAR (Genel Sayman)
A.Esmeray GÜRBÜZ (Yönetim Kurulu Üyesi)
Dilaver ALTUN (Yönetim Kurulu Üyesi)

Ayhan ÖZTÜRK(Yönetim Kurulu Üyesi)

Seçilen Yönetim adına söz alan Kazım Eryaşar 5.olağan üstü genel kurulda görev almalarından günümüze, geçen 14 aylık süreçte çok yoğun bir dönem geçirdiklerini, bu dönemde bölgemizde Sağlık Müdürlüğü, Üniversiteler, Kamu kurumları ve mesleki sivil toplum örgütleri ile diyalogu üst düzeyde tutarak sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdiklerini, Ankara’da gerek Bakanlıklar nezdinde yapılan sektörel toplantılara gerek diğer platformlarda yapılan toplantılara TÜMDEF ile birlikte katılarak görüş, öneri ve sektörel sorunları ilgili mercilere raporlarla ve sözlü olarak ilettiklerini ifade etti. İTO ve İSO daki görevleri dolayısıyla sektörü bu kurumlarda da en iti şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ve bu kurumlarda kamununda katılımı ile birçok semine ve toplantı düzenlediklerini belirtti. Yeni dönemde de çalışmalarına aynı gayret ve özveri ile devam edeceklerini ifade etti. Geçmiş dönemde Y.K da birlikte Y.K. üyelerine teşekkür eden Eryaşar, yeni dönemde görev alan arkadaşlara ve de özellikle Geçmiş dönem TÜMDEF Genel Başkanı M.Ali Özkanın görev alması teklifini geri çevirmeyerek büyük bir olgunluk göstermesine teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Kazım Eryaşarın Yeni dönem faaliyet raporunu ve tahmini bütçeyi sunmasından sonra oylamaya geçilerek oybirliği ile kabul edildi.

Dilek ve temennile bölümünde Sn. Dündar Tüfekçioğlu, Sn.Zekeriya Avşar, Sn.F. A.Tolga Sözen, Sn.Halit Aktan, Sn.V.Cengiz Balçık söz aldı.Ortak görüş olarak kamunun yeni üretim alanlarının açma çalışmaları olduğu, bu konunun araştırılması için görevlendirme yapılması istendi.Yerli üretimin artırılması ve desteklenmesi için devlet mevzuat ve politikalarının titizlikle takip edilmesi gerektiği ifade edildi.Bu konu için profosyonel bir danışmanlık şirketinden destek alınması önerildi.Ayrıca değişimin çok hızlı olduğu sağlık sektöründe, bu değişimin üyelerimizin zamanında haberdar edilmesi , gerekli tedbirlerin alınması için sık aralıklarla bilgilendirme toplantılarının yapılması önerildi.

Büyük bir olgunlukla ve samimi bir ortamda tamamlanan Genel Kurulun hem sektörümüze hem de derneğimize hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla

F.A.Tolga SÖZEN

Genel SekreterGenel Kurul resimleri için tıklayınız
TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ