Tümdef
Haberler

Massiad F.A.Tolga Sözen İle Çalışmaya Devam Dedi.

Massiad F.A.Tolga Sözen İle Çalışmaya Devam Dedi.

Olağan Genel Kurul toplantımız Point Hotel İstanbul’da yapıldı. Yapılan seçimde MASSİAD Başkanlığı’na yeniden F.A. Tolga Sözen seçildi. 60’ya yakın üyenin katılım sağladığı kongreye; TÜMDEF Başkanı Kemal Yaz ile ORDER Başkanı Erkin Delikanlı da katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra divan başkanlığına Mehmet Ali Özkan, Başkan Yardımcılığına Uğur Mumay, Divan Yazmanlığına ise İlker Aydın Yılmaz seçildi. Genel Sekreter Ayşegül Cantürk, derneğin faaliyetleri hakkında üyelere ayrıntılı bilgi verdi. Denetim kurulu raporunu Cengiz Balçık, mali raporu ise Engin Taşpınar okudu. Dernek Ana Tüzüğü’nde yapılan değişiklik ile MASSİAD Giriş aidatı 1500 TL, aylık aidat ise 1. yıl 150 TL, ikinci yıl 200 TL oldu. Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan MASSİAD Başkanı Tolga Sözen, “Birlik sağlayarak, daha fazla bilgi ve tecrübe paylaşımı yaparak, katılımı artırıp, somut öneriler ortaya koyarak, kamunun sorunların çözümünde bizi dinlemesini sağlamak hedefindeyiz. Ödemeler, Sağlık Market ve ÜTS önümüzdeki dönem üzerinde daha ayrıntıları duracağımız konu başlıklarını oluşturuyor. İKMİB ile daha sıkı ilişkiler kurup ihracat artırıcı çalışmalar yapacağız. MASSİAD-İSEK- Tüyap işbirliği ile 2018 expomed fuarında inovasyon alanı oluşturulacak” dedi.

YÖNETİM KURULU (ASİL)

1

F.A.TOLGA SÖZEN

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

2

CELAL SADRETTİN DAİ

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

3

AYŞE ESMERAY GÜRBÜZ

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

4

ALİ İHSAN ŞERBETÇİ

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

5

VEYSİ CENGİZ BALÇIK

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

6

ŞAHİN ENGİN TAŞPINAR

YÖNETİM KURULU GENEL SAYMANI

7

TOLGA ORUÇOĞLU

YÖNETİM KURULU GENEL SEKRETERİ

Denetleme Kurulu: Serdar Ağalar, İlker Aydın Yılmaz, Ufuk Özkaya. Disiplin Kurulu: Kazım Eryaşar, Mahmut Cumbul, Gül Erden.

Saygılarımızla

Massiad

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ